Inscrie firma »

SC Top Center Exim S.R.L

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare SC Top Center Exim S.R.L

Societatea TOP CENTER EXIM SRL cu sediul in Str. Grigore Mora nr. 35, sector 1, Bucuresti, nr. de inmatriculare J/40/5617/07.06.2001, CUI:13947686, avand contul bancar: RO85BPOS 70503218030ROL01,BANC POST-FLOREASCA are ca domeniu de activitate: importul, distributia si comercializarea en-gros si en-detail a produselor destinate copiilor (jucarii de plus muzicale, jucarii din plastic cu si fara mecanism, muzicale, papusi, brelocuri, masinute, jucarii educative, trenulete electrice, masini si motorete actionate electric si cu combustibil, imbracaminte pentru baieti si fete, etc).
Societatea desfasoara aceasta activitate de 10 ani, dar a operat pana in anul 2001 sub alt nume, TOP CENTER EXIM SRL preluand magazinele si reteaua de distributie prin impartirea domeniilor de activitate ale societatii anterioare.
TOP CENTER EXIM SRL desfasoara activitatea in magazine proprii din Bucuresti, precum si cu parteneri ca: Rompetrol, Petrom, Metro, Carrefour, Pic, Profi, Albinuta, Auchan, Kaufland, Lukoil etc.
Mentionam ca societatea TOP CENTER EXIM SRL este membra fondatoare a ASOCIATIEI PRODUCATORILOR SI IMPORTATORILOR ROMANI DE JUCARII, MATERIALE EDUCATIONALE SI ARTICOLE PENTRU SARBATORI.

Produsele oferite spre comercializare provin din Asia (China, Thailanda, Hong Kong etc.
Societatea dispune de mijloace proprii de transport si poate asigura distributia catre magazine sau depozite din toata tara.
PREZENTARE SC Top Center Exim S.R.L
LIGHT
MEMBER
SC Top Center Exim S.R.L
8 317 accesari
Persoana de contact: Lelcu Iuliana
Adresa postala: Barbu Vacarescu 107, et 1, sector 2
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0723131931
Fax: 021/210.40.90
Website:

Activitate firma: jucarii plastic - jucarii pentru copii - haine pentru copii

ULTIMELE PRODUSE ALE SC TOP CENTER EXIM S.R.L

Oferta firmei SC Top Center Exim S.R.L nu contine nici un produs sau serviciu