Inscrie firma »
 

Prezentare S*****************

Alpha Group este importatorul oficial pentru Romania a tablelor interactive Mimio.

Mimio este din 2007 parte integrata a concernului american Newell Rubbermaid - cel mai mare producator si distribuitor pe plan mondial in domeniul biroticii.

Mimio este un instrument portabil ( foarte bun din puncul de vedere al securitatii in scoli, dar si din punctul de vederea a bunii gestionari a resurselor materiale - unde nu sunt bani pentru achizitionarea a mai multor table interactive se pot achizitiona pentru inceput mai multe table albe si un singur dispozitiv Mimio) care transforma orice tabla alba sau suprafata potrivita pentru proiectie intr-o tabla interactiva.

Functiile software-lui sunt similare concurentei iar prin noua versiune Mimio Studiu 6.0 lansata anul trecut, capabilitatile functionale si valentele educationale au crescut.

Partea de hardware vine cu o garantie de 5 ani ( prin inlocuire in nu mai mult de 48 ore de la data trimiterii sesizarii). In acest fel va oferim o solutie unica de service pentru Romania atat prin rapiditate cat si prin faptul ca odata vandut firma Dumneavostra nu mai poate avea probleme legate de garantii.
PREZENTARE S*****************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************
502 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: tabla interactiva - tabla inteligenta - smartboard mimio

ULTIMELE PRODUSE ALE SC ALPHA GROUP SRL

Oferta firmei SC Alpha Group Srl nu contine nici un produs sau serviciu
SC ALPHA GROUP SRL ESTE INSCRISA IN