Inscrie firma »

S***********************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S***********************************

Stimate client,


Va invitam sa faceti parte din aceasta profitabila afacere, care se bucura de un imens succes in USA si Canada de peste 50 de ani, prezent acum si in Romania.

Aceasta este singura franciza unde toate persoanele implicate, castiga!!!

International Vending Machine Romania, numarul 1 la nivel mondial, este o companie importatoare si distribuitoare a automatelor pentru dulciuri si jucarii.



O linie de automate pentru dulciuri si jucarii. De ce este asa profitabila???

Intotdeauna ne dorim, ca oameni de afaceri, sa facem profit, cu alte cuvinte urmarim ca veniturile sa fie mai mari decat cheltuielile.


Nu trebuie sa fii contabil pentru a-ti da seama cat de profitabil este proiectul pe care ti-l prezentam.
Asa ca nu sta pe ganduri si actioneaza cat mai repede!!!!


Cum poti sa faci bani mari din bani mici ?

Cumperi o linie de automate ce cuprinde 23 de masini (60 de boluri) care functioneaza pe baza de monezi.
Va oferim si o garantie de 10 ani pentru mecanismul de monezi al automatelor.
Cheltuielile fixe: pretul dulciurilor si al accesoriilor.
Nu exista alte cheltuieli suplimentare, cum ar fi: chiria, curentul, salariati, etc.





Foarte important!!! Inainte de toate faceti un studiu cu premizele afacerii pentru a vedea care sunt cele mai bune locatii pentru a va amplasa automatele pentru bomboane si jucarii. Aceste aparate trebuie sa fie accesibile si vizibile tuturor clientilor. In consecinta trebuie sa convingeti proprietarul sa va faca putin loc in locatia lui.
Pregatiti mici cantitati de jucarii, bomboane si gume din larga varietate de sortimente pe care o aveti si distribuiti-le angajatilor din locatia respectiva pentru a afla parerilor lor. Astfel veti putea decide care este produsul ideal pentru locatie.
Daca primiti un raspuns negativ de la proprietarii locatiilor incercati sa-i convingeti sa va lase sa faceti o proba de 2 saptamani.
Voi ca si intreprinzatori care ne reprezentati si va reprezentati, trebuie sa aveti la dispozitie cele mai puternice argumente,iar acestea vi le oferim noi.
De acum incolo, ca si reprezentantii nostri, trebuie sa dispuneti de cea mai buna si cea mai inalta calitate a serviciilor. Schimbati produsele o data pe luna.
La sediul nostru vor avea loc, o data pe luna, seminarii profesionale ce vor avea subiecte ca: marketing, actiunile si noile aparitii in ceea ce priveste automatele pentru jucarii si bomboane, etc. Este foarte important pentru voi, ca si pentru noi de asemenea, sa facem schimb de pareri pentru a va ghida sa fiti cei mai buni antreprenori. Chiar va recomandam sa frecventati aceste seminarii deoarece va vor oferi posibilitatea sa aflati toate mijloacele de care aveti nevoie pentru a fi un lider in afacere.
Vom fi la dispozitia dumneavoastra de cate ori veti avea nevoie. Nu ezitati sa ne contactati pentru a va oferi vasta noastra experienta si cunostintele pe care le detinem in acest domeniu.
PREZENTARE S***********************************
MEMBRU
GRATUIT
S***********************************
5 040 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: franciza - automate jucarii - automate dulciuri

ULTIMELE PRODUSE ALE SC INTERNATIONAL VENDING MACHINE SRL

Automat de dulciuriAutomat de dulciuri
Automat de dulciuri
O noua franciza in Romania International Vending Machines si-a deschis un birou in Romania,acesta fiind prima etapa ...