Inscrie firma »
 

Prezentare P************

Prime Telecom se pozitioneaza pe piata europeana de telecomunicatii in sectorul transportatorilor de capacitate ce ofera servicii de conectivitate punct-la-punct si clear channel, pe suport de fibra optica si wireless.
Compania a fost infiintata in anul 2000, cu capital 100% privat romanesc si este prima firma din acest segment de activitate care a furnizat servicii de transport si conectivitate in regim de neutralitate.
Oferim orice inseamna servicii de telecomunicatii: internet, telefonie, hosting, transport, echipamente, etc la preturi competitive!
Misiunea Prime Telecom este aceea de a oferi partenerilor si clientilor nostri infrastructura si suportul tehnic necesar initierii sau dezvoltarii afacerii acestora, oferind flexibilitate, adaptabilitate si interactiune.
Echipa tehnica formata din 60 de specialisti cu experienta in dezvoltarea retelelor si configurare software asigura mentenanta si suport 24/24h, 365/365 si o functionalitate de peste 99,5%.
Infrastructura de fibra optica existenta ne permite asigurarea interconectarii clientilor intr-un timp cat mai scurt. Suntem alaturi de clientii nostri cu solutii scalabile si capabile sa integreze toate cerintele unui data carrier.
PREZENTARE P************
MEMBRU
GRATUIT
P************
420 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
P************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: telecomunicatii - internet - hosting

ULTIMELE PRODUSE ALE PRIME TELECOM

Oferta firmei Prime Telecom nu contine nici un produs sau serviciu