Inscrie firma »
 

Prezentare S***************

Premium Partner Xerox Romania in judetele Cluj, Bistrita-Nasaud si Bihor. Roxer - in calitate de Business Partner Xerox, ofera clientilor sai solutii individualizate pentru orice tip de afacere, indiferent de dimensiuni sau de domeniul in care activeaza.
Echipa de vanzari Roxer va sta la dispozitie pentru a va ajuta sa alegeti cea mai buna solutie pentru afacerea d-voastra din punct de vedere al tehnologiei de procesare a documentelor si adaptarea sa la conditiile specifice activitatii d-voastre.
Infiintat in anul 1999, este primul centru din Transilvania de management total al documentelor.
Copy Center-ul Colorama - Roxer ofera clientilor sai servicii profesioniste la inalte standarde de calitate, in orice tiraje si in cele mai scurte termene de executie, datorita experientei acumulate
Echipa Roxer Service este formata din personal tehnic inalt calificat si specializat prin participarea constanta la cursurile organizate de Xerox Romania. Va oferim acoperire la nivel regional (judetele Cluj, Maramures, Satu Mare, Salaj, Bihor si Bistrita-Nasaud) si la nivel national prin reteaua de parteneri de service autorizati ai Xerox Romania.
PREZENTARE S***************
MEMBRU
GRATUIT
S***************
491 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: solutii tipar digital - copiatoare digitale - consumabile xerox

ULTIMELE PRODUSE ALE SC ROXER GRUP SA

Oferta firmei SC Roxer Grup Sa nu contine nici un produs sau serviciu