Inscrie firma »
S********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Arivare electronica si document management

Arivare electronica si document management

Tip produs: arhivare electronica | document management | software document management
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Arivare electronica si document management

Stocarea alternativa de documente si sistemele de arhivare impreuna cu semnatura digitala au devenit un instrument indispensabil pentru companiile sau holding-urile din intreaga lume.
in ciuda dezvoltarii informationale din ultimii ani, companiile sunt obligate zilnic sa administreze un numar considerabil de documente, iar resursele necesare pentru a administra diferitele documente si dosare reduc considerabil productivitatea.
Problemele cele mai raspandite in administrarea documentelor sunt: indetificarea documentelor originale, modificate, nevoia de arhive din ce in ce mai ample, lipsa unei securitati in consultarea acestor arhive, nevoia de personal pentru gestionarea documentelor, imprastierea informatiilor si adesea, copierea inutila de documente care de multe ori necesita costuri foarte mari pentru o cautare manuala. De asemenea una din marile probleme in gestionarea documentelor este distanta dintre diferitele sedii, sucursale si centru ceea ce implica costuri adiacente privind combustibilii , personalul angajat pentru trasport si nu in ultimul rand timpul necesar ajungerii diferitelor documente ,,printate"; catre sedii, clienti, departamente etc.

Suntem onorati sa va prezentam produsele KARTHADOC, pentru care DAF EXPERT GROUP este distribuitor exclusiv in Romania si Europa de sud-est.

KARTHADOC este un instrument care va permite sa gestionati, sa arhivati si sa consultati intreaga documentatie a companiei intr-un timp record, este un ajutor valoros in organizarea companiei, optimizeaza afacerile acesteia si reduce costurile.

KARTHADOC va permite sa expediati documente folosite in scopuri fiscale (de ex. facturi, formulare etc) in forma digitala, in conformitate cu legile in vigoare, astfel realizandu-se considerabile economii pentru companie.
KARTHADOC este un instrument complet de gestiune a documentelor si indeplineste toate cerintele legale cu privire la arhivarea alternativa a acestora, inclusiv registre cu taxe oficiale care trebuie sa fie autentificate, contracte, bilanturi, facturi, etc.
Cu KARTHADOC este posibil sa administrezi, arhivezi si sa urmaresti fluxul de documente ale companiei, permite administrarea documentelor in format ,,printate"; fiind un mijloc eficient in organizarea companiei prin optimizarea planificarii resurselor.
KARTHADOC este solutia ideala pentru crearea portalului unei companii, pentru editarea on-line a documentelor si pentru urmarirea fluxului de documente.
KARTHADOC este adaptabil, integrabil, inovator, modular si sigur.
PREZENTARE S**********************
MEMBRU
GRATUIT
S**********************
5 187 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: IT - document management - software

PRODUSE ASEMANATOARE CU ARIVARE ELECTRONICA SI DOCUMENT MANAGEMENT

Arhivarea si managementul documentelorArhivarea si managementul documentelor
Arhivarea si managementul documentelor
in ciuda dezvoltarii informationale din ultimii ani, companiile sunt obligate zilnic sa administreze un numar ...
Service ITService IT
Service IT
Firma DAF EXPERT GROUP vine in ajutorul dumneavoastra cu o oferta completa de service si intretinere echipamente de ...