Inscrie firma »

structura documentatiei sistemului de management - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre structura documentatiei sistemului de management
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Documentele sistemului de management

Documentele sistemului de management al calitatii


ISO 9001:2008 * Structura documentelor sistemului de management al calitatii... in cadrul sistemului de management al calitatii * Cerintele principale ale SR EN... * Tipuri de documente si elaborarea acestora: manualul calitatii, proceduri ... »
Oferit de:SC Quasaro SRL
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Sistem de managementul documentelor

Sistem de managementul documentelor


Sistemul informatic de management al documentelor reprezinta un mediu... un document si care este starea lui. Aplicatia de managementul documentelor este... a fluxurilor de documente si pentru administrarea unor structuri organizationale complexe ... »
Oferit de:Mondosoft
Buyer Member 15 ani
Valcea
 Kit documente sistem de management

Kit documente Sistem de Management al Calitatii pe CD


Am lansat CD-ul 'Kit documente Sistem de Management al Calitatii' la un pret... documentarea si proiectarea sistemului cu pana la 70% - obtineti importante economii... a Sistemului dvs. de Management al Calitatii, va deveni cu mult mai simpla, iar costurile ... »
Oferit de:ThesanCo
Light Member 18 ani
Constanta
 Kit documente sistem de management

Kit documente Sistem de Management Integrat calitate-mediu


Setul complet - Documentele de baza ale Sistemului de Management Integrat...: - Manualul Managementului Integrat si Anexele sale, - Procedurile de Sistem... evaluarea stadiului Sistemului de Management al Calitatii), articol despre Obiectivele ... »
Oferit de:ThesanCo
Light Member 18 ani
Constanta
 Solutie de arhivare electronica si document

Solutie de arhivare electronica si Document Management WINDREAM SOLO mono-post


WINDREAM este un produs robust si de calitate.Un sistem inteligent de Document... de management electronic al documentelor printr-o abordare complet noua a interactiunii... Management din lume, complet integrata in sistemul de operare Microsoft Windows ... »
Buyer Member 15 ani
Bacau
 Docserver

DocServer


isi construiasca un sistem de management al documentelor si arhivare electronica.... O astfel de solutie ofera de fapt posibilitatea de a crea, structura, organiza... si accesa baza de cunostinte si documente ale unei companii. Solutiile de arhivare ... »
Oferit de:MAXQ SRL
Buyer Member 14 ani
Neamt
 Consultanta si asistenta manageriala si servicii de

Consultanta si asistenta manageriala si servicii de management financiar


Consultanta si asistenta manageriala si servicii de management financiar... Consultanta privind organizarea si conducerea societatii (organigrame, structuri, definiri... de organizarea financiar contabila a firmei (circuitul documentelor, politici financiar ... »
Buyer Member 13 ani
Constanta
 E-iso manager - software pentru sistemul integrat de

E-ISO Manager - software pentru sistemul integrat de management


Software dezvoltat dedicat pentru sistemul integrat de management conform ISO... Aplicatia poate fi utilizata in orice stadiu de dezvoltare a sistemului de management... sau a specificatiilor clientului, rezultatul fiind un sistem de management optimizat, adaptat ... »

Pret: 840 EUR
Oferit de:SC ANROQUAM SRL
Buyer Member 12 ani
Galati
 Training in managementul securitatii si prevenirea

Training in managementul securitatii si prevenirea pierderilor


cunostintele necesare intelegerii rolului si importantei managementului sistemului... de training in managementul securitatii si prevenirea pierderilor, disponibil in Romania... pierderilor si managementul securitatii. Toate programele de training Scott Vias au ... »

Pret: 608 EUR
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Docplus librarii de documente

DocPlus Librarii de Documente


in implementarea de solutii pentru managementul documentelor, aplicatii colaborative, mesagerie... relatiei de munca cu angajatii. DocPlus Biblioteca de documente, Discutii tematice..., Documente colaborative constituie o suita de trei module create pentru a folosi ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Consultanta privind proiectarea, implementarea sistemelor de

consultanta privind proiectarea, implementarea sistemelor de management (ISO)


adopatat conform documentatiei sistemului de management proiectat. Instruirea... sistem de management. III Initierea responsabililor de procese privind cerintele... de referinta adoptate. IV Stabilirea structurii documentatiei Structura documentatiei ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Consultanta privind implementarea sistemului  de

Consultanta privind implementarea sistemului de management de mediu SR EN ISO


cerintele cu privire la integrarea managementului de mediu in structura generala... sistemului cu evidentierea structurii, a responsabilitatilor, formarea si sensibilizarea... si reprezinta standardul de referinta pentru implementarea unui sistem de managementul ... »
Buyer Member 14 ani
Brasov
 Certificare sr en iso 9001:2015, consultanta si implementare

Certificare SR EN ISO 9001:2015, consultanta si implementare


Elaboram documentatii, implementam si efectuam audituri in sistemul... continua. Avantajele certificarii sistemului de management al calitatii... de management al calitatii SR EN ISO 9001:2015. Compania format din consultanti ... »

Pret: 100 EUR
Oferit de:SC ISOTRANS SRL
Buyer Member 12 ani
Valcea
 Consultanta post certificare - supraveghere extra

Consultanta post certificare - supraveghere EXTRA


a sistemului de management implementat cu alocarea resurselor necesare din partea... - Auditarea periodica a sistemului de management, conform cerintelor standardului... de referinta - Monitorizarea unor parametri definitorii ai sistemul de management ... »
Buyer Member 13 ani
Vaslui
 Training leaderul eq+sq-modul iv-programul leaderul de platina

Training Leaderul EQ+SQ-modul IV-Programul leaderul de platina


Date desfasurare: 9-10 Mai 2009 Localitate Desfasurare: Bucuresti Structura... si documentare, cheia am gasit-o la Covey, prezentata mai jos. SQ - Inteligenta Spirituala... de Leadership. Cui se adreseaza acest curs? 1. Personalului middle si top management. 2 ... »
Light Member 16 ani
Bucuresti
 De management integrat calitate-mediu-  securitate

de management integrat calitate-mediu- securitate si sanatate ocupationala


de referinta, este stabilita structura documentatiei sistemului ce urmeaza a fi implementat..., mentinerii si imbunatatirii sistemului de management ales. 5. Intocmirea documentatiei... alimentului. 2.6. Elaborarea documentelor de sistem de management integrat calitate ... »
Buyer Member 14 ani
Brasov
 Osgg 400/2015 / ordinul 400/2015 - noua referinta pentru implementarea

OSGG 400/2015 / Ordinul 400/2015 - noua referinta pentru implementarea Codului controlului intern/managerial al entitatilor publice


, performanta - Standardul 4 - Structura organizatorica Performante si managementul..., performante si managementul riscului, activitati de control, informarea si comunicarea... - Standardul 7 - Monitorizarea performantelor - Standardul 8 - Managementul riscului ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Expertize tehnice drumuri si poduri

Expertize Tehnice Drumuri si Poduri


si certificat un sistem de management integrat conform standardelor SR EN ISO 9000... , BBABP, ANCFD, MD , D , HITIF, VNCEC EURO QUALITY TEST are documentat, implementat... - Asociatia Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri EuroGeoSurvey - Societatea ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Expertiza tehnica constructii

Expertiza Tehnica constructii


si certificat un sistem de management integrat conform standardelor SR EN ISO 9000... pe domeniile Af, A1, A2, A3, A4, B2, B3, D EURO QUALITY TEST are documentat, implementat... Geotehnicieni AICPS – Asociatia Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Betoane si prefabricate din beton

Betoane si prefabricate din beton


si certificat un sistem de management integrat conform standardelor SR EN ISO 9000... de incercari autorizate: MBM , BBABP EURO QUALITY TEST are documentat, implementat... Constructori Proiectanti de Structuri EuroGeoSurvey - Societatea Europeana a Inginerilor ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Subtraversari prin foraj dirijat

Subtraversari prin foraj dirijat


si certificat un sistem de management integrat conform standardelor SR EN ISO 9000... SC pentru cai ferate) EURO QUALITY TEST are documentat, implementat... Proiectanti de Structuri EuroGeoSurvey - Societatea Europeana a Inginerilor Geologi ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Constructii civile

Constructii civile


, incalzire EURO QUALITY TEST are documentat, implementat si certificat un sistem... de management integrat conform standardelor SR EN ISO 9000:2008 - Calitate, 14000... Constructori Proiectanti de Structuri EuroGeoSurvey - Societatea Europeana a Inginerilor ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Laborator gtf

Laborator GTF


si certificat un sistem de management integrat conform standardelor SR EN ISO 9000... - Geotehnica si teren de fundare EURO QUALITY TEST are documentat, implementat... Proiectanti de Structuri EuroGeoSurvey - Societatea Europeana a Inginerilor Geologi ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Curs responsabil mediu, bacau, aprilie 2012

Curs Responsabil Mediu, Bacau, aprilie 2012


periculoase Managementul de mediu Sistemul de management de mediu, politici de mediu... desfasoara activitati cu impact semnificativ asupra mediului de a organiza structuri... specializate pentru protectia mediului si Legea 211/2011 privind Managementul Deseurilor ... »

Pret: 650 RON
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Curs responsabil de mediu, bucuresti, aprilie 2012

Curs Responsabil de Mediu, Bucuresti, aprilie 2012


periculoase Managementul de mediu Sistemul de management de mediu, politici de mediu... cu impact semnificativ asupra mediului organizeaza structuri proprii specializate pentru... in sensul diminuarii/ eliminarii lui. Intocmirea documentatiilor de mediu necesare ... »

Pret: 750 RON
Buyer Member 12 ani
Bacau
46 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"structura documentatiei sistemului de management" in Firme Hot - 9 Rezultat(e)
Folositi cautarea