Inscrie firma »
 

Prezentare S**************

SC ONE TOOL SRL ca distribuitor autorizat al produselor marca Chicago Pneumatic punem la dispozitia clientilor toata gama de scule: masini pneumatice de insurubat cu impact, chei pneumatice cu clichet, masini pneumatice de finisat, scule de taiere si polizoare pneumatice, masini de gaurit pneumatice, ciocane pneumatice, surubelnite pneumatice, pistoale pneumatice de nituit precum si accesorii pentru toate aplicatiile acestor scule.
Varietatea mare de scule pneumatice pentru finisare acopera toata gama de operatii necesare pentru aducerea suprafetelor la starea finala dorita, de la indepartarea grosiera a materialului pana la slefuirea fina.

Pentru lucrari de antifonare, lucrari la esapament pana la taierea tablelor metalice oferim o gama
variata de fierastraie alternative de mare putere, polizoare drepte si unghiulare precum si razuitoare de anvelope. Pentru taierea precisa a tablei se pot folosi foarfecele sau rontaitorul de tabla.

O alta parte importanta a gamei o constituie masinile de gaurit cu prindere pana la 13 mm, de mare putere. Datorita dimensiunilor compacte, greutatii scazute si ergonomice se pot folosi pentru gaurire, honuire, alezare si decupare gauri de precizie. Ciocanele pneumatice Chicago Pneumatic sunt destinate taierii, stantarii, despicarii si razuirii iar acestea fac fata fie ca este vorba de indepartarea tevii si tobei de esapament, tinichigerie auto si de atelier, scoaterea bucselor, taiere sau lucrari la partea frontala. Combinatia unica de putere si control le realizeaza pe toate. Pistoalele de nituit pneumatice sunt proiectate pentru eficienta, manevrabilitate si manuire usoara.

Varietatea mare a sculelor pneumatice, diversitatea mare a solutiilor oferite si gama larga de accesorii fac din paleta de produse Chicago Pneumatic un sistem complet de prelucrare, asamblare si finisare,
integral actionat pneumatic.
PREZENTARE S**************
MEMBRU
GRATUIT
S**************
540 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: scule pneumatice - chicago pneumatic - echipamente service

ULTIMELE PRODUSE ALE SC ONE TOOL SRL

Oferta firmei SC ONE TOOL SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC ONE TOOL SRL ESTE INSCRISA IN