Inscrie firma »
 

Prezentare S****************

SC TERA IMPEX SRL se infiinteaza in anul 1994 avand ca domeniu de activitate aparatura electronica si automatizari. De-a lungul anilor s-a specializat in distribuirea echipamentelor de calcul, retele de calculatoare si in instalari de sisteme video de supraveghere si alarme, asigurand service profesionist.

Azi ne este impus sa tinem pasul cu exigentele lumii informatizate ce domina societatile moderne, iar TERA IMPEX ofera instumentele necesare alinierii la cerintele modernizarii.

In prezent, SC TERA IMPEX SRL este principalul distribuitor de material didactic al Pierron Group, ce ocupa primele locuri in Europa in distribuirea materialului didactic. Astfel firma noastra a acumulat experienta in aprovizionarea institutiilor de invatamant de toate gradele cu aparatura de laboratoare de fizica , chimie si biologie, colaborand cu cele mai cunoscute firme europene de specialitate.

Echipa noastra este formata din specialisti care si-au folosit cunostintele si experienta de care dispun pentru asigurarea unui service de calitate pentru calculatoare, monitoare, imprimante si copiatoare.

De asemenea, firma SC TERA IMPEX SRL dispune de service autorizat in domeniul audio-video: Sony, Panasonic, JVC, Philips, Elite.
PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
1 077 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: CNC - material didactic - calculatoare

ULTIMELE PRODUSE ALE SC TERA IMPEX SRL

Oferta firmei SC Tera Impex SRL nu contine nici un produs sau serviciu