Inscrie firma »
 

Prezentare K****************

KMP PRINTTECHNIK SRL - membra a companiei KMP PrintTechnik AG, cu sediul central in Germania si filiale in Marea Britanie, Egipt, Africa de Sud, Slovenia, Cehia, Italia, Belgia, Olanda si Romania, este in prezent unul dintre cei mai importanti producatori de consumabile si hartie pentru tehnica de calcul si birotica din tara.

Nomenclatorul nostru poate fi structurat in urmatoarele grupe de produse:

- consumabile (riboane) pentru imprimante, masini de scris, calculatoare de birou, aparate telex, produse in fabrici moderne dotate cu utilaje de inalta tehnologie si linii automate de fabricatie, concepute pentru a asigura flexibilitate si calitate. Despre performantele produselor noastre putem spune ca ating sau chiar depasesc calitatile produselor originale, fabricate de altfel in aceleasi conditii.

- cartuse cu cerneala si cartuse toner pentru imprimante inkjet si laserjet, copiatoare si faxuri, produse compatibile ale companiei KMP PrintTechnik AG - Germania (al treilea producator de consumabile din Europa).

Pentru cartusele inkjet si cartusele laserjet purtand numele KMP, societatea noastra elibereaza certificat de calitate si conformitate, oferind o garantie de pastrare de 12 luni. Orice reclamatie referitoare la aceste produse se solutioneaza prin inlocuire cu produse noi, in termen de 24 ore.


- folie si hartie speciala pentru imprimanta si copiator, precum si etichete autocolante pe format A4, produse de asemenea in Germania la KMP PrintTechnik AG, utilizandu-se suporti de cea mai buna calitate - hartie super white sau glossy de rezolutie peste 1440 dpi, special tratate pentru utilizare la diverse tipuri de masini de birou.

- hartie pentru imprimanta intr-un exemplar si autocopiativa, format A4 si A3. Echipamentele moderne pot asigura pe langa o productie de mare tiraj si posibilitatea de a personaliza atat hartia offset, cat si cea autocopiativa. Produsele noastre respecta in totalitate parametrii de calitate impusi de standardele in vigoare: respectarea numarului de coli in cutie, utilizarea materiilor prime adecvate, ambalarea si marcarea corespunzatoare etc.

- role pentru aparatele telex si role hartie pentru case de marcat si calculatoare de birou, pe hartie offset, autocopiativa si termica, respectand in totalitate caracteristicile tehnice impuse de producatorii echipamentelor.

- role pentru fax, din hartie termosensibila tip KT 55 F18, Koehler - Germania, cu dimensiunea de 210 mm x 30 m.
PREZENTARE K****************
MEMBRU
GRATUIT
K****************
23 698 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
K****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Birotica/Papeterie » Consumabile

ULTIMELE PRODUSE ALE KMP PRINT TECHNIK

Riboane imprimante matricialeRiboane imprimante matriciale
Riboane imprimante matriciale
Pret promo pentru revanzatori pornind de la 3.45 ron / lq800 si 3.90 ron / lq 1000 [email protected] ...
Recuperare recipiente consumabile originale goaleRecuperare recipiente consumabile originale goale
Recuperare recipiente consumabile originale goale
In vederea remanufacturarii consumabilelor originale consumate in scopul reintroducerii lor in circuitul comercial avand ...
Cartuse remanufacturate laserCartuse remanufacturate laser
Cartuse remanufacturate laser
In oferta de cartuse laser a KMP Print Technik Bucuresti sunt prezente doar cartuse originale consumate apoi ...
Cartuse cu cernealaCartuse cu cerneala
Cartuse cu cerneala
Produse compatibile ale companiei KMP PrintTechnik AG Germania (al treilea producator de consumabile din Europa).Pentru ...
Riboane imprimante matricialeRiboane imprimante matriciale
Riboane imprimante matriciale
Consumabile (riboane) pentru imprimante, masini de scris, calculatoare de birou, aparate telex, produse in fabrici ...