Inscrie firma »

s********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare s********************

Companie cu vasta experienta in constructii, infiintata la inceputul anului 2001, s.c. Moldocons Grup s.r.l. se impune rapid in domeniu, aflandu-se astazi in topul firmelor de constructii din Romania, in calitate de antreprenor general, subantreprenor de specialitate sau asociat, raspunzand cu profesionalism cerintelor tot mai diversificate ale clientilor sai.
Servicii oferite: constructii civile (rezidentiale, arhitectura, finisaje interioare), constructii industriale (hale metalice, instalatii industriale), amenajari hidrografice, lucrari edilitare (retele de apa, gaze, electrice), lucrari in domeniul petrolier (constructii si intretinere rezervoare produse petroliere), lucrari privind imbunatatirea mediului inconjurator (reconstituire ecologica a suprafetelor de teren infestate cu produse petroliere/substante periculoase, curatare tancuri, rezervoare si separatoare petroliere)
PREZENTARE s********************
MEMBRU
GRATUIT
s********************
768 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
s********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: constructii civile si industriale - locuinte si ansambluri de locuinte - retele distributie pentru utilitati si lucrari

ULTIMELE PRODUSE ALE SC MOLDOCONS GRUP SRL

Oferta firmei sc Moldocons Grup srl nu contine nici un produs sau serviciu