Inscrie firma »
 

Prezentare S*****************

Portalul nostru doreste sa vina in sprijinul clientilor sai prin interzicerea intermediarilor de pe bursa de transport. Astfel, negocierile vor fi directe intre clienti si transportatori. Asadar, costurile dumneavoastra vor fi simtitor reduse. De asemenea nu va oferim o simpla bursa de transporturi, ci primul portal de profil din tara care doreste sa va informeze corect, obiectiv si sa va tina la curent cu cele mai noi stiri din domeniul transporturilor. Echipa noastra actualizeaza zilnic informatiile din domeniul rutier, de pe portal.


Pentru ca suntem recent aparuti, oferim clientilor nostri un bonus de bun venit care consta in 6 luni de gratuitate la plata unui abonament anual de 100 lei. Avand in vedere ca un client de transport marfa poate cheltui pe comisioane acordate caselor de expeditie mii sau, dupa caz, zeci de mii de lei pe an, consideram ca o taxa modica precum cea pe care o percem noi poate sa vina in sprijinul acestora si sa le genereze economii. Astfel, pentru doar 100 de lei veti putea posta un numar nelimitat de anunturi, ocolind o cheltuiala inutila iar membrii echipei noastre se vor angaja sa lucreze pentru dumneavoatra, in cuantumul acestei sume, si sa va ofere tot sprijinul pentru a gasi transport ieftin si de calitate (in cazul clientilor) si maximizarea profitului printr-o negociere directa si cinstita pentru transportatori.

Consideram ca in contextual economic actual o astfel de initiativa ar trebui privita ca fiind de bun augur si ne exprimam convingerea veti fi in asentimentul nostru.
Puteti sa va creati un cont chiar acum si sa incepeti sa folositi aplicatia noastra. Orice sugestii sunt bine venite in incercarea noastra de a imbunatati constant serviciul pe care vi-l acordam.

Pentru detalii va stam la dispozitie.
PREZENTARE S*****************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************
833 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: bursa de transporturi - transport marfa - intermedieri transport

ULTIMELE PRODUSE ALE SC TRANS BURSA SRL

Oferta firmei SC TRANS BURSA SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC TRANS BURSA SRL ESTE INSCRISA IN