Inscrie firma »
 

Prezentare K*********

S.C. KATECH S.R.L. este o companie romaneasca ce isi propune sa vina in intampinarea nevoilor clientilor sai, oferind o gama larga de produse si servicii de calitate pentru satisfacerea unui numar cat mai mare de cerinte.

Inca de la inceput s-a dorit ca societatea sa se incadreze in randul companiilor ce comercializeaza produse premium, lucru ce a fost realizat si apreciat de catre colaboratori datorita mentinerii in permanenta a unui standard foarte ridicat. In momentul de fata comercializam scule si echipamente profesionale, cum ar fi: testerele de tensiune, scule electrice, generatoare, accesorii, abrazive, solutii de insurubare, unelte, compresoare, scule de mana profesionale, surubelnite, multimetre, echipament electric, unelte si scule de mana profesionale, multimetre digitale, testere de sarcina, scule auto, componente, scule pentru constructii, chei tubulare, scule pneumatice, scule de masura, scule profesionale de mana, consumabile pentru industrie, tester de izolatie, chei fixe, automatizari, scule de mana profesionale, scule pop nit, continuitate, echipamente si scule pentru service auto, burghie, chei dinamometrice, chei imbus, aparate de masura, foarfeci de tabla, testere, testerele si multimetre digitale genti de scule, clesti, surubelnite, chei imbus , truse de scule, testere digitale, genti de scule, scule esd, scule pentru instalatii, chei combinate, clesti ampermetrici digitali, multiplicatoare de cuplu, echipamente service auto, echipamente spatii verzi, echipamente profesionale pentru curatenie,scule electrice,scule pneumatice, compresoare, pompe si motopompe, grupuri electrogene, instrumente de masura si topografie, de la producatori de renume din tarile vest-europene, in special din Germania.

Avand o activitate stucturata pe trei directii principale de activitate si anume: constructii, industrie si domeniul auto reusim sa oferim solutii viabile si produse unui numar insemnat de clienti din domenii variate.
PREZENTARE K*********
MEMBRU
GRATUIT
K*********
4 372 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
K*********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: instrumente - testerele de tensiune - scule electrice

ULTIMELE PRODUSE ALE KATECH SRL

MOTOPOMPA WB20, Motopompa pentru ape curateMOTOPOMPA WB20, Motopompa pentru ape curate
Motopompa wb20, motopompa pentru ape curate
Motopompa HONDA WB 20 Independenta energetica; Pompa din aliaj usor de aluminu, inoxidabil, turnat sub ...
HONDA EC 2000, grup electrogen (generator) monofazatHONDA EC 2000, grup electrogen (generator) monofazat
Honda ec 2000, grup electrogen (generator) monofaz...
HONDA OHV 4-timpi: motoare in 4 timpi dotate cu supape in capul pistonului, aceasta tehnologie permite realizarea unor ...
HONDA HS 62, Freza de zapadaHONDA HS 62, Freza de zapada
Honda hs 62, freza de zapada
Frezele de zapada Honda permit indepartarea a pana la 70 tone de zapada pe ora. Functie de masina aleasa de dvs.. ...