Inscrie firma »
 

Prezentare Junkers Design SRL

Firma JUNKERS Design s-a constituit in anul 1997 avand ca principal obiect de activitate productia publicitara. Vasta experienta in domeniu, ne indreptateste sa ne consideram o firma ajunsa la maturitate, o firma care din punct de vedere creativ se lupta sa evite banalul.
La nivel strategic, la nivel de filosofie a firmei, CREATIA e primordiala, iar formele pe care le poate imbraca sunt din cele mai variate.
Asa se justifica prezenta unei echipe de graphic designeri absolventi ai Facultatii de arte plastice a caror imaginatie asteapta provocare.
Echipa noastra este t�nara ( media de varsta in firma noastra este de 28 de ani) dar formata din profesionisti, oameni entuziasti, organizati.
Scopul nostru il constituie captarea unui public larg care sa includa toate firmele dornice de promovarea imaginii si produselor lor intr-o maniera occidentala.
Suntem calificati sa va consiliem in alegerea dumneavoastra si este interesul nostru ca alegerea astfel facuta sa fie compatibila celor mai inalte standarde calitative.
PREZENTARE Junkers Design SRL
LIGHT
MEMBER
Junkers Design SRL
1 991 accesari
Persoana de contact: Costin Leagan
Adresa postala: Str. Viesparilor Nr.14
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0212104001
Fax: 0212104001
Website:

Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Agentii publicitate

ULTIMELE PRODUSE ALE JUNKERS DESIGN SRL

Oferta firmei Junkers Design SRL nu contine nici un produs sau serviciu
JUNKERS DESIGN SRL ESTE INSCRISA IN