Inscrie firma »
 

Prezentare s*********

Frumusetea, inainte de toate, inseamna ingrijire!
Multi spun ca vine din interior..., ca tine de atitudine..., ca depinde de personalitate..., de caracter. Multi spun ca depinde de cati bani ai in buzunar...
Noi spunem ca depinde de tine! Depinde de cat de mult iti doresti sa te simti bine in pielea ta. Ea arata starea de sanatate si felul in care o ingrijesti. Daca are probleme deosebite mergi la medic, daca pur si simplu nu-ti convine cum arata, vino la cosmetician.
Fii sigura ca nu vei regreta, mai ales ca vei fi surprinsa sa gasesti la noi un million de sfaturi, de amanunte la care nu te-ai fi gandit vreodata, o multitudine de produse propuse pentru orice diagnostic de ten, pentru orice varsta sau anotimp!..
Nu te gandi la bani, depinde doar de tine daca ingrijirea pielii tale presupune o adevarata investitie, sau daca doar vrei sa arati mai bine, cu un minim efort financiar. Noi nu vrem decat sa se vada pe pielea ta ca ne vizitezi salonul...!Vrem sa te simti bine, in siguranta si sa te convingem ca esti... pe maini bune... Si daca te ajuta afla ca suntem pregatite profesional ca sa-ti putem promite atat de multe lucruri.
PREZENTARE s*********
MEMBRU
GRATUIT
s*********
784 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
s*********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: beauty salon cosmetica - manichiura - estetica

ULTIMELE PRODUSE ALE SALON LENY

Oferta firmei salon leny nu contine nici un produs sau serviciu