Inscrie firma »

S********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S********************

Dorim sa va facem cunoscuta prezenta firmei noastre ca distribuitor de produse pentru birou. Pentru a veni in intampinarea cerintelor clientilor nostri, am creat un magazin virtual cu produse de birotica, consumabile originale pentru imprimante, multifunctionale si faxuri pe scurt o gama completa de produse pentru office.
Cateva categorii de produse distribuite de firma noastra sunt: consumabile originale : tonere, cartuse cerneala, refill kit; copiatoare, fax-uri, imprimante, multifunctionale, articole de birotica si aparatura de birou, articole de prezentari pentru conferinte etc.
Gama de produse este actualizata si extinsa in permanenta, in functie de necesitatile clientilor. Produsele noastre sunt de buna calitate, la preturi competitive si cu livrare direct la sediu Dvs., majoritatea fiind disponibile pe stoc si putand fi trimise in cel mai scurt timp, atat in Bucuresti cat si in tara.
Scopul nostru este ca prin activitatea desfasurata sa reducem costurile de aprovizionare si de a economisi timpul partenerilor nostri, prin urmare contribuind la eficientizarea activitatii lor. Va invitam sa vizitati site-ul nostru si asteptam comenzile dvs. , ce pot fi plasate atat online cat si telefonic la numerele afisate mai sus.
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
613 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: cartuse cerneala - tonere - stilou Lamy

ULTIMELE PRODUSE ALE SC SISCO BIROTICA SRL

Oferta firmei SC Sisco Birotica SRL nu contine nici un produs sau serviciu