Inscrie firma »

S**********************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S**********************************

Infiintata in anul 2007 prin fuziunea a doua mari companii de renume in acest domeniu, DEPOZITUL DE SECURITATE are ca principal obiect de activitate importul, distributia si instalarea de echipamente si sisteme de supraveghere video, control acces, antiefractie, interfoane si videointerfoane. Inca de la inceput obiectivul nostru a fost sa aducem clientilor echipamente si sisteme de securitate de inalta calitate la preturi competitive. Cu o lista de produse si servicii ce numara peste 500 de repere, DEPOZITUL DE SECURITATE ofera tuturor clientilor solutii perfect costumizate nevoilor lor.
Avand o retea de peste 100 de retaileri in tara si in strainatate ne mandrim cu cele mai inalte recomandari din partea tuturor clientilor nostri. Parteneriatele cu marii furnizori de echipamente si subansamble pentru camere de supraveghere, control acces, antiefractie, interfoane si videointerfoane ne recomanda ca fiind furnizorul ideal de sisteme de securitate.
Avand o ascensiune rapida, atat in plan economic cat si tehnic, cat si prin calitatea personalului, ne mandrim cu un portofoliu considerabil de beneficiari.
PREZENTARE S**********************************
MEMBRU
GRATUIT
S**********************************
1 329 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: sisteme de securitate - camere supraveghere video - control acces

ULTIMELE PRODUSE ALE S.C. DEPOZITUL DE SECURITATE S.R.L.

Oferta firmei S.C. Depozitul de Securitate S.R.L. nu contine nici un produs sau serviciu