Inscrie firma »
 

Prezentare C***************

Unic importator in Romania al echipamentelor de igienizare si sanitizare ale producatorului britanic Matrix Cleaning Systems .

Matrix Cleaning Systems este singurul producator de sisteme de curatare si sanitizare cu vapori din Marea Britanie. Matrix Cleaning Systems este membru al AHCP (Association of Healtcare and Cleaning Professionals), BICSc (The British Institute of Cleaning Science) si ICMMA (the Industrial Cleaning Machine Manufacturer's Associations). In Romania, interesele producatorului sunt representate de catre compania Clear Supply.


Ce inseamna curatare si sanitizare cu vapori?

Pana acum cea ce a evoluat in industria curateniei au fost utilajele si detergentii utilizati. Au aparut utilaje care arata mai bine, consuma mai putina energie, sunt deservite de mai putini operatori umani, etc. In domeniul detergentilor in momentul de fata se pune accent pe a minimiza impactul lor asupra mediului inconjurator in balanta cu imbunatatirea calitatilor de curatare.
Folosirea aburului sau a vaporilor saturati pentru curatat si igienizat este urmatorul pas tehnologic pentru industria de profil. Este vorba despre despre un alt mod de a curata.

Echipamentele pe care le distribuim folosesc ca agent de curatare si sanitizare aburul, deoarece capacitatea acestuia de a patrunde in spatii inguste, colturi si materiale textile, il fac arma perfecta pentru a curata, in mod natural, aproape orice tip de suprafata. Astfel, vaporii saturati sunt produsi intr-un boiler la o presiune de 8 bari si temperatura de 171 de grade Celsius de unde sunt aplicati pe suprafata ce trebuie curatata cu ajutorul unui furtun special pe care se monteaza diverse perii si accesorii. Dupa ce murdaria este dislocata cu ajutorul jetului de vapori, ea este aspirata intr-un vas inchis ermetic de catre un aspirator de mare putere incorporat. Ambele operatii se desfasoara simultan fiind nevoie doar de o singura persoana pentru a manipula echipamentul.

Eficienta echipamentelor de igienizare produse de Matrix Cleaning Systems in cea ce priveste gradul de sanitizare si control al bolilor a fost investigata de Microsearch Laboratories LTD din Marea Britanie (www.micro-search.co.uk). Microsearch Laboratories au o experienta de 25 de ani de cercetare si investigare in domeniul industriei alimentare din Marea Britanie iar concluziile ce au fost trase in urma investigatiilor au fost ca echipamentele producatorului britanic au distrus 99,99% dintre bacteriile si germenii aplicati pe suprafetele testate (printre care si MRSA si Clostridium difficile).
Suprafetele curatate raman uscate deoarece aburul produs are un continut de apa de aprox. 6%.
PREZENTARE C***************
MEMBRU
GRATUIT
C***************
889 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
C***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: curatare cu aburi - vapori - echipamente profesionale de igienizare

ULTIMELE PRODUSE ALE CLEAR SUPPLY SRL

Oferta firmei Clear Supply SRL nu contine nici un produs sau serviciu