Inscrie firma »

T***************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare T***************************

S.C. TRUST CONSULTING CORPORATION,

Societate de consultanta financiara care s-a nascut din dorinta de a oferi clientilor cele mai avantajoase produse de finantare prin medierea si dezvoltarea relatiei dintre acestia si bancile partenere.

Scopul nostru in activitatea de intermediere financiar-bancara il reprezinta un grad cat mai inalt de satisfactie in randul clientilor nostri prin consilierea pe care o oferim; de aceea ei vor fi permanent intampinati de o echipa de profesionisti, atent selectata si riguros instruita, astfel incat sa beneficieze de cel mai potrivit produs de finantare.

In centrul actiunilor si motivatiilor noastre sta CLIENTUL, de aceea ne adresam tuturor categoriilor de clienti (atat persoane fizice cat si persoane juridice) si venim in intampinarea nevoilor pe care acestia le au, prin:

-Diversitatea produselor de creditare

Avem incheiate contracte de parteneriat cu sapte institutii financiare bancare, doua institutii financiare non-bancare si o societate de leasing.

De asemenea, colaboram cu firme de consultanta pentru intocmirea proiectelor in vederea accesarii fondurilor structurale.

Din acest punct de vedere, GRATUIT, va putem informa asupra oportunitatilor de finantare existente.

-Calitatea Serviciilor

Consultantii nostri, persoane dinamice, dedicate si bine informate, va vor oferi informatii de o calitate superioara, astfel incat sa alegeti tipul de finantare cel mai potrivit nevoilor Dvs. Personale, sau ale Companiei.

-Deplasarea consultantilor nostri la sediul/ domiciliul/locul de munca al solicitantului de credite.

Astfel veti evita aglomeratia si drumurile repetate la banca, avand intotdeauna un consultant la dispozitie, astfel incat sa puteti aloca timpul Dvs. pretios si altor activitati;
-Asistarea in intocmirea dosarului de credit

Consultantii nostri va vor asista la completarea cererilor si a documentatiei necesare pentru creditul de care aveti nevoie, asigurandu-se ca dosarul este complet inainte de a ajunge la banca aleasa de Dvs., astfel incat acesta sa indeplineasca toate conditiile pentru a fi aprobat in cel mai scurt timp.

-Confidentialitatea in prelucrarea datelor cu caracter personal;ne vom asigura ca informatiile confidentiale nu vor fi divulgate sau folosite in alte scopuri decat acelea de intocmire a dosarului de credit in vederea aprobarii acestuia.

-Consultanta Gratuita privind posibililitatea accesarii fondurilor structurale - in masura interesului manifestat de catre Dvs., consultantii nostri va pot prezenta informatiile necesare privind fondurile structurale, domeniile majore de interventie, tipul investitiei pe care o puteti realiza prin accesarea fondurilor nerambursabile europene, valoarea maxima a proiectului, precum si suma maxima nerambursabila de care puteti beneficia.
PREZENTARE T***************************
MEMBRU
GRATUIT
T***************************
3 866 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
T***************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: brokeraj - credite - leasing

ULTIMELE PRODUSE ALE TRUST CONSULTING CORPORATION

Consultanta GRATUITA credite, leasing si carduriConsultanta GRATUITA credite, leasing si carduri
Consultanta gratuita credite, leasing si carduri
Deciziile pe care Tu le iei, au impact asupra Sigurantei Tale Financiare! Zi de zi, clipa de clipa! Ai decis sa ...
Consultanta GRATUITA  credite imobiliareConsultanta GRATUITA  credite imobiliare
Consultanta gratuita credite imobiliare
Esti tanar si ai nevoie de o casa, teren sau de un apartament? Detii deja un imobil dar doresti sa construiesti o casa ...
Consultanta GRATUITA leasing auto si echipamenteConsultanta GRATUITA leasing auto si echipamente
Consultanta gratuita leasing auto si echipamente
Fii operativ! Apeleaza la un leasing! Pentru tine, SAFE CREDIT a semnat conventii de colaborare cu societati de ...
TRUST CONSULTING CORPORATION ESTE INSCRISA IN