Inscrie firma »
 

Prezentare A******************

Imagine de ansamblu

Fiecare faza in Dezvoltarea de Software, de la inceputuri pana la sfarsitul ciclului de viata, se incadreaza in expertiza atypIQ software. De cand compania si-a inceput activitatea, angajatii nostri au furnizat intotdeauna arhitecturi si solutii de dezvoltare de inalt nivel.

Cu o vasta si adanca experienta castigata in proiecte mari dezvoltate pentru companii internationale, cat si in dezvoltarea interna de produse software, permit ca atypIQ sa ofere un gama vasta de servicii profesionale de Dezvoltare de Software, de la arhitecturi SOA pana la infrastructuri web Software As A Service, si pana la proiecte de integrare complexe bazate pe tehnologii Broker si/sau ESB.

Prin acordarea statutului de Microsoft Certified Partenr, Microsoft recunoaste experienta noastra, premiaza atypIQ pentru impactul sau pe piata tehnologica, ne furnizeaza cele mai noi instrumente si resurse si ne situeaza intr-o pozitie privilegiata pentru a oferi cele mai eficiente si mai potrivite solutii IT clientilor nostri..
Planificam sa obtinem statutul de Microsoft Gold Certified Partner in primul trimestru 2009.

Avem de asemenea experiente importante in proiecte Java, dezvoltare web LAMP/WAMP, cat si in proiecte de personalizare si integrare de ERP (Baan-Infor), Aris Tools si Business Architect.
--------------------------------------------------------------------------------
Competente in Dezvoltare de Software

Suntem specializati in dezvoltarea de software si aplicatii web personalizate folosind tehnologiile Microsoft (.NET, COM, ecc), Java si LAMP/WAMP

--------------------------------------------------------------------------------
Strategia de Selectie a Tehnologiei
- Selectarea arhitecturii corecte pentru compania dumneavoastra, analizand contextul IT general, necesitatile reale, dezvoltarile viitoare si bugetul.
- Raportarea scalabilitatii si portabilitatii fata de buget si de nevoile reale in procesul decizional. Stim ca foarte des, din motive artistice si de orgoliu , persoanele tehnice uita principalul obiectiv: incadrarea in timp si in buget.
- Utilizarea de middleware si/sau de pachete software personalizabile recunoscute intotdeauna cand este posibil. Nu vrem sa re-inventam si sa re-testam roata pe bugetul clientului.
- Alegerea echipei, cu metodologia si competentele potrivite pentru a indeplini obiectivele proiectului.

--------------------------------------------------------------------------------
Produs al atypiq software:

logIQDoc Gestiunea Documentelor pentru Companii, Arhivare Electronica

logIQDoc Enterprise Document Management Server este un sistem electronic de ultima generatie, care gestioneaza si utilizeaza in mod organizat informatia digitala nestructurata din interiorul si din exteriorul companiei dumneavoastra. Permite reducerea costurilor si riscurilor asociate cu potentiala nerespectare a regulilor de conformitate cu diverse reglementari (ISO, Sarbanes Oxley, ecc) si cele asociate cautarii documentelor, crearea, securizare, arhivarea si auditarea acestora.

logIQDoc Enterprise Document Management System a fost testat si indeplineste criteriile pentru Microsoft Platform Test for ISV Solutions . Testele efectuate au fost: Windows Server + Managed Code + SQL Server 2005 + Web services and .NET Framework. Testarea a fost facuta in mod independent de catre Veritest, un serviciu de testare al Lionbridge Technologies.
PREZENTARE A******************
MEMBRU
GRATUIT
A******************
3 824 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
A******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: managementul documentelor - enterprise document management server - outsourcing software

ULTIMELE PRODUSE ALE ATYPIQ SOFTWARE SRL

Criptare/decriptare documenteCriptare/decriptare documente
Criptare/decriptare documente
logIQKey este o aplicatie puternica dar foarte usor de folosit, pe care o puteti utiliza pentru securizarea fisierelor. ...
LogIQDoc- Enterprise Document Management ServerLogIQDoc- Enterprise Document Management Server
Logiqdoc- enterprise document management server
ogIQDoc este un sistem avansat de Gestiune a Documentelor pentru Companii si Arhivare Electronica. Este unul dintre ...