Inscrie firma »

C**************************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare C**************************************

CET Translations a fost infiintata in 1994 si are in prezent 3 birouri in Koln, Budapesta si Bucuresti. Firma noastra este una dintre companiile de varf in acest domeniu, colaborand cu peste 8000 de traducatori, interni si independenti, si 30 de angajati permanenti.

Traducem din/in toate limbile din Europa Centrala si de Est, dar si de Vest: engleza, germana, italiana, franceza, spaniola, rusa, maghiara, polona, romana, ceha si multe altele .
Traducem din si in engleza britanica/americana, germana, spaniola, franceza, italiana, dar si din si in limbile din Europa Centrala si de Est.


Din 2007, CET Central European Translations srl este certificata ISO 9001: 2000 pentru servicii de traducere, interpretariat si localizare. Aceasta certificare demonstreaza hotararea CET de a continua imbunatatirea propriilor procese de calitate. Traducatorii si interpretii nostri traduc numai in limba materna, au studii superioare si o educatie completa in lingvistica, traduceri sau in domeniul lor propriu de specializare. Coerenta traducerii este asigurata de utilizarea memoriilor de traducere: traducatorii nostri, atat interni, cat si independenti, au experienta in utilizarea tuturor aplicatiilor de traducere importante, inclusiv Trados (TRADOS 7.5) si a altor instrumente de memorie a traducerii.

CET Central European Translations este partener certificat SAP pentru perechea de limbi engleza-romana, statut care dovedeste competenta CET in localizarea de software.

Astazi, Central European Translations are peste 1000 clienti multumiti, o echipa de 30 angajati permanenti, peste 8000 traducatori independenti si o infrastructura complexa de vanzari si logistica. CET este membru a importante asociatii in domeniu, cum ar fi (Globalization and Localization Association), ATA (American Translators Association) si ABTR (Asociatia Birourilor de Traduceri din Romania). CET este membru fondator al ABTR.
PREZENTARE C**************************************
MEMBRU
GRATUIT
C**************************************
211 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
C**************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Traduceri autorizate

ULTIMELE PRODUSE ALE CET - CENTRAL EUROPEAN TRANSLATIONS SRL

Oferta firmei CET - CENTRAL EUROPEAN TRANSLATIONS SRL nu contine nici un produs sau serviciu
CET - CENTRAL EUROPEAN TRANSLATIONS SRL ESTE INSCRISA IN