Inscrie firma »
 

Prezentare S*******************

S.C. GRAFIC MARION S.R.L. este o firma infiintata in anul 2004 avand ca activitati principale serviciile de print/copiere si producerea de stampile automate autotusante marca COLOP. Fiind una din activitatile principale ale firmei noastre, productia de stampile a intrat intr-o noua etapa, aceea a internetului. Acum este disponibila si pagina web pentru comenzi online de stampile, unde se poate atat viziona cat si comanda online diferite tipuri de stampile pentru firma, stampila parafa, stampile pentru persoane fizice, stampile de avocat, stampile de diferite forme, datiere, inseriatoare si alte accesorii pentru stampile. Fiind un domeniu de viitor, serviciul de stampile - comenzi online este prioritar, dorinta noastra fiind o dezvoltare cat mai mare pe acest tip de comert.
Ceea ce ne caracterizeaza cel mai bine este dorinta noastra de a multumii clientii si de a gasi solutii pentru cererile si nevoile care apar. Serviciile oferite sunt carcaterizate de promptitudine si calitate.
Clientii nostrii sunt societatile comeciale, birourile si barourile de avocati, institutii ale statului, ministere, banci, etc.
PREZENTARE S*******************
MEMBRU
GRATUIT
S*******************
789 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: stampile - stampile online - tipar digital

ULTIMELE PRODUSE ALE SC GRAFIC MARION SRL

Oferta firmei SC Grafic Marion SRL nu contine nici un produs sau serviciu