Inscrie firma »
 

Prezentare A*****************

Aceasta pagina este dedicata in primul rand tuturor celor care viseaza la o casa. Fie ca e vorba de o vila sau o casa micuta, batraneasca, o pensiune, o cabana de vanatoare, o garsoniera sau apartamente luxoase, generic vorbim de casa.

Dincolo de ideea de a avea cei patru pereti si un acoperis deasupra capului, proprietatea unei case implica o multime de factori: preturi, acte, proiecte, autorizatii, cadastru, constructori cu care sa-ti ridici casa (daca ai un teren), un agent imobiliar care sa-si cunoasca bine meseria, un notar care \\\\\\\"sa tina cu casa\\\\\\\", iar dupa ce-ai devenit fericitul proprietar, responsabilitati legate de intretinere, de modernizare sau alergatura dupa mobila de calitate, la un pret rezonabil. Ca sa nu mai vorbim de obiecte decorative, mochete, parchet, tamplarie, absolut necesare cand e vorba de renovare sau amenajare interioara.

Nu emitem pretentia sa devenim centrul dvs. de referinta in dorinta de a va culege informatii cand cumparati sau vindeti o casa. Dar va putem promite un lucru foarte important: aici veti gasi permanent informatii actualizate din toate domeniile conexe actului de vointa foarte important din viata unui om: achizitia unei case.
PREZENTARE A*****************
MEMBRU
GRATUIT
A*****************
2 161 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
A*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: imobiliare mioveni - apartamente mioveni - terenuri mioveni

ULTIMELE PRODUSE ALE ADMINISTRATOR IMOB

Oferta firmei Administrator Imob nu contine nici un produs sau serviciu