Inscrie firma »

S**************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S**************************

Archeus Project s.r.l. - Servicii:

Archeus Project s.r.l.este o companie care doreste sa impuna noi standarde in ceea ce priveste nivelul serviciilor oferite. Dincolo de activitatea de proiectare de arhitectura, urbanism si amenajarile interioare, suntem constienti ca trebuie sa putem raspunde caracteristicilor pietei actuale a constructiilor noi. Pe de o parte relansarea economica actuala, pe de alta necesitatea acuta de locuinte, dar si de spatii comerciale si industriale accentuata de acest reviriment economic, au dus la aparitia unei profitabilitati istorice a acestei piete.
In aceste conditii, numai o serie de servicii integrate, cu aplicare marita asupra aspectului de investire, diferit de cel manifestat pana in present, de tezaurizare, pot asigura cu adevarat calitate in relatia proiectant - client.

Archeus Project s.r.l. a inteles ca trebuie sa ofere servicii dinamice, externalizand o mare parte dintre activitatile de proiectare, ca unic mod de a asigura colective de specialisti corect dimensionate pentru nevoile fiecarui client. In acelasi timp, ne-am creat puntile necesare pentru a avea acces la profesionisti cu mare contact din punct de vedere al dinamicii pietei, punand la dispozitia clientilor un mecanism de dezvoltare a investitiilor in domeniu.

Archeus Project s.r.l. se prezinta in fata Dumneavoastra ca o societate diferita de firmele obisnuite de proiectare, constienta de importanta marketingului in domeniul imobiliar, acordand o la fel de mare importanta consultantei cat si procesului de proiectare propriu-zis.
PREZENTARE S**************************
MEMBRU
GRATUIT
S**************************
738 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: robert

ULTIMELE PRODUSE ALE S.C. ARCHEUS PROJECT S.R.L.

Oferta firmei S.C. ARCHEUS PROJECT S.R.L. nu contine nici un produs sau serviciu