Inscrie firma »
 

Prezentare R****************

RYM General Group VA FACE URMATOAREA OFERTA:

Firma noastra si-a propus dezvoltarea acestui cartier rezidential, situat pe drumul european Arad-Oradea, la 1.5 km de Metro, cu o suprafata de 4,6 ha, pe care vor fi construite 130 de case cu suprafete cuprinse intre 90 si 168 mp. Fiecare casa va avea curte (terasa exterioara) si se va vinde la cheie.

In interiorul cartierului, se vor mai construi o gradinita, restaurant, piscina, magazin alimentar, farmacie, cabinet medical, sala de fitness.
Pentru aradeni, un foarte important criteriu de alegere a unei locuinte este izolarea termica si sistemul de incalzire, suprafata apartamentului, linistea zonei, intimitatea, accesul la serviciile medicale si la centrele de cumparaturi.
Pe baza acestor criterii am proiectat acest cartier, astfel putand spune ca am atins toate punctele cerute de piata imobiliara aradeana.
Exista 3 variante de modele de case, fiecare casa indeplinind total gusturile celui mai exigent client. Izolarea termica si fonica este execelenta, iar linistea si aerul curat ne asigura ca am gasit casa visurilor a fiecaruia dintre noi. De asemenea spatiile verzi, peluzele fiecarei case, de un verde odihnitor, ne ajuta sa scapam de stresul zilnic de care avem parte toti.
Pentru orice familie, securitatea copiiilor este foarte importanta. Astfel, aceasta oaza de liniste va fi ingradita si pazita 24 de ore din 24, pentru a asigura linistea si buna dispozitie a tuturor.
Utilitatile sunt complete, cartierul avand iluminat stradal, gaz, alimentare cu apa, canalizare pluviala, canalizare menajera, statie de epurare, statie de tratare apa potabila, telefonie fixa, acoperire retele telefonie mobila, acces internet, televiziune prin cablu, parcari, spatii verzi, drum de acces din soseaua nationala Arad-Oradea.
PREZENTARE R****************
MEMBRU
GRATUIT
R****************
756 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
R****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Cartierul Verde - Cartierul Verde - Cartierul Verde

ULTIMELE PRODUSE ALE RYM GENERAL GROUP

Oferta firmei RYM General Group nu contine nici un produs sau serviciu