Inscrie firma »

T*********************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare T*********************************

Sisteme de impermeabilizare
si
Lucrari speciale in constructii
cu materiale geosinmtetice: geomebrane HDPE si EPDM, geotextile, geocompozite de drenaj etc.

Depozite ecologice, bazine de stocare, tratare si epurare ape reziduale, lacuri de acumulare etc.

Inca de la inceput TECHNIC INVEST GROUP CONSTRUCT si-a impus in piata lucrarilor de profil sa aiba o abordarea prioritara a calitatii executiilor si satisfacerii nevoilor clientilor.

Strategia de lucru si obiectivul de baza al companiei noastre este de a pune la dispozitia solicitantilor un pachet complet de produse si servicii cum sunt: furnizare de materiale, instalare sau asistenta tehnica la instalare si controlul calitatii lucrarilor executate, precum si asistenta tehnica gratuita la proiectare; de a asigura servicii de inalta calitate in vederea asigurarii conformitatii cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului prin seriozitate, promptitudine,si calitatea executiei lucrarilor la preturi competitive

Utilizand echipamente specifice suntem specializati in executia lucrarilor de:
- impermeabilizarea bazinelor de stocare, tratare si epurare a apelor reziduale;
- impermeabilizarea acumularilor de apa, lacuri artificiale, helestee;
- impermeabilizarea depozitelor de deseuri industriale, agricole si menajere;
- impermeabilizarea canalelor, tunelelor, barajelor de pamant.

Societatea noastra detine echipamentele specializate pentru punerea in opera a geomembranelor (aparate de sudura prin contact termic, sudura cu adaos de material, echipamente de testare si verificare a imbinarilor, care se realizeaza in proportie de 100 %), cat si personal calificat in executia acestor tipuri de lucrari.
Specialistii companiei noastre, alaturi de tehnicienii firmelor producatoare pot oferi solutii tehnice privind proiectarea si punerea in opera a acestor materiale.

Folosirea materialelor geosintetice pentru lucrarile de constructii este de mult recunoscuta ca o solutie perfomanta si ieftina fata de tehnicile de constructie clasice.
Toate materialele geosintetice oferite sunt agrementate in conformitate cu legislatia romaneasca.



Sistem de hidroizolare pentru terase
Acoperisul unei cladiri constituie prima linie de aparare a acesteia

Membrana EPDM RubberGard®

Firestone RubberGard® - Referinta in EPDM.
Cea mai buna solutie pentru hidroizolarea teraselor

Principala componenta a sistemului de hidroizolatii Firestone este membrena Firestone EPDM RubberGard®, o membrana monostrat din cauciuc sintetic, compusa din etilen-propilen-dien-monomer amestecat cu negru de fum, uleiuri, agenti de vulcanizare si alti adjuvanti. Amestecul este total vulcanizat si se prezinta sub forma unor folii de mari dimensiuni.

Utilizarea in crestere a membranei EPDM in etanseizarea teraselor se datoreaza aptitudinilor sale de a raspunde criteriilor de performanta cerute de standardele constructiei moderne.
Membrana Firestone RubberGard® ofera o combinatie unica de caracteristici si de avantaje care au fost demonstrate peste tot in lume, de la climatul rece din Alaska pana la caldura torida din Golful Arabic:

- Instalare simpla si rapida - spre deosebire de alte tipuri de etanseizari (de exemplu membrana bituminoasa), in cazul carora instalarea se face sub actiunea focului, instalarea membranei EPDM RubberGard® se face prin lipire la rece; procedeul se bazeaza pe proprietatile chimice ale materialului nevulcanizat de imbinare moleculara (materialul, sub influenta unor solutii este devulcanizat si lipit). De asemenea, un important avantaj concurential al companiei Firestone fata de alte companii producatoare de membrane EPDM este acela ca Firestone detine tehnologia necesara producerii de membrane de dimensiuni foarte mari (pana la 15 m latime si 61 m lungime), lucru care permite reducerea considerabila a numarului de lipiri si implicit optimizarea timpului de instalare si a costurilor.

- Longevitate exceptionala - rezistenta aproape nelimitata la razele ultraviolete, la ozon si la socuri termice.

- Mare flexibilitate si elasticitate - elasticitate de peste 300% ceea ce-i permite sa absoarba miscarile suportului precum si variatiile de temperatura; ramane supla la temperaturi joase (-45° C).

- Costuri globale reduse - nu necesita intretinere si are costuri de instalare mici ceea ce confera sistemului de etanseitate EPDM o particularitate interesanta intr-o investitie pe termen lung.

- Ecologic - material inert chimic, cu impact limitat asupra mediului inconjurator in timpul fabricarii sau in timpul utilizarii. In plus, fabricile Firestone sunt certificate ISO 14001 (certificare care atesta faptul ca procedeul de productie este in conformitate cu normele ecologice), o confirmare a angajamentului companiei Firestone fata de protectia mediului inconjurator.

De ce Firestone ?
O traditie a calitatii si excelentei.
Cercetare si dezvoltare
Pentru a garanta un produs de calitate superioara, fiecare componenta a sistemului este supusa unor teste severe de catre inginerii si chimistii laboratoarelor R&D ale Firestone.
Calitatea productiei

Firestone Building Products poseda cele mai performante echipamente. Cele doua fabrici de EPDM au obtinut certificatele ISO 9001:2000 si ISO 14001:2004, care sunt dovada angajamentului Firestone pentru calitatea managementului si grija pentru mediul inconjurator .

Calitatea instalarii

Sistemul de hidroizolatii Firestone EPDM RubberGard® este instalat doar de catre aplicatori profesionisti, formati si recunoscuti de Firestone, care garanteaza o instalare conform standardelor Firestone.
Pentru a incuraja angajamentul acestora pentru calitate Firestone ofera si rasplateste titulatura de Master Contractor celor care au dovedit o consecventa in calitatea instalarii de-a lungul timpului.
PREZENTARE T*********************************
MEMBRU
GRATUIT
T*********************************
1 364 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
T*********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: hidroizolatii Firestone EPDM - geomembrane EPDM si HDPE - impermeabilizari depozite ecologice

ULTIMELE PRODUSE ALE TECHNIC INVEST GROUP CONSTRUCT SRL

Oferta firmei TECHNIC INVEST GROUP CONSTRUCT SRL nu contine nici un produs sau serviciu