Inscrie firma »
 

Prezentare A**********

Arizona este o companie tanara, moderna si dinamica, specializata in furnizarea de solutii complete in domeniul instalatiilor electrice. Ca principal obiect de activitate comercializam si asiguram montaj-service pentru o gama vasta de interfoane si videointerfoane pentru scari de bloc, centre rezidentiale, vile, unitati industriale; precum si o gama completa de automatizari pentru porti, usi de garaj, bariere de pentru control acces, sisteme de supraveghere.
Cu o echipa tanara, capabila de a face fata celor mai indraznete cerinte oferim clientilor solutii valoroase prin echipamente de calitate, solutii tehnologice eficiente, termene de livrare optime si un parteneriat transparent bazat pe incredere, respect si confidentialitate.
Comunicarea deschisa si precisa intre angajatii societatii si clientii sau partenerii nostri ne ajuta sa dobandim nivele ridicate de performanta in calitatea serviciilor, chiar daca nu activam de foarte mult timp pe piata serviciilor, oferind astfel fiecarui client servicii de inalta calitate, la un nivel profesional.
PREZENTARE A**********
MEMBRU
GRATUIT
A**********
988 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
A**********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Interfoane - Videointerfoane - Autoamtizari porti

ULTIMELE PRODUSE ALE ARIZONA SRL

Oferta firmei Arizona SRL nu contine nici un produs sau serviciu