Inscrie firma »
 

Prezentare G********

GM Invest este una dintre cele 73 de societati de servicii de investitii financiare ce activeaza in cadrul Bursei de Valori Bucuresti. Constituita ca societate privata specializata in operatiuni pe piata de capital, GM Invest este un participant activ pe piata de capital din Romania inca de la inceputurile acesteia, din 1995.

Membra fondatoare a Bursei de Valori Bucuresti, cu un capital social privat de 1.889.549 RON societatea ofera o gama larga de servicii financiare prin intermediul sucursalelor deschise in Bucuresti, Iasi, Ploiesti, Brasov si Roman.
Dintre serviciile oferite de catre societatea noastra amintim:
Intermedierea procesului de vanzare-cumparare de actiuni cotate la Bursa de Valori Bucuresti;
Intermedierea procesului de vanzare-cumparare a instrumentelor derivate de la Bursa Monetar-Financiara si de marfuri Sibiu;
Consultanta financiara specializata si analize pentru stabilirea politicii de investitii;
Initierea de oferte publice de cumparare pentru preluarea unor pachete semnificative sau majoritare de actiuni, majorari de capital social si atragerea de fonduri prin oferte publice de vainzare de actiuni sau de obligatiuni.
Pentru societatile comerciale care doresc sa-si dezvolte afacerile, exista posibilitatea finantarii prin intermediul pietei de capital, ca alternativa eficienta la finantarea bancara, prin emisiuni de actiuni sub forma de oferta publica sau prin emisiuni publice de obligatiuni.
Pentru a deveni un client activ ce face investitii pe piata de capital prin intermediul societatii noastre, va propunem patru modalitati de administrare a unui cont de client in cadrul societatii:
cont administrat dupa indicatiile clientului: brokerul executa ordine de tranzactionare la cererea clientului, acesta stabilind singur care sunt directiile de investitii;
cont administrat in urma consultarii dintre client si brokerul sau: clientul impreuna cu brokerul se consulta pentru a gasi cele mai sigure si profitabile cai de investitii;
cont online: prin intermediul caruia clientul isi administreaza in mod direct portofoliul prin lansarea ordinelor si instructiunilor de tranzactionare prin intermediul sistemului de tranzactionare prin internet al GM Invest;
cont discretionar: brokerul este imputernicit de catre client sa efectueze toate operatiunile discretionar, legate de administrarea portofoliului si efectuarea oricaror acte juridice cerute de administrarea portofoliului.

Avaind o vechime considerabila pe piata, GM Invest ofera servicii competitive, beneficiind de un personal cu o experienta vasta in domeniu. Un accent deosebit se pune si pe furnizarea de servicii suplimentare investitorilor, servicii de informare, asistenta si analiza aprofundata a participantilor de pe piata de capital.
PREZENTARE G********
MEMBRU
GRATUIT
G********
7 664 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
G********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: bursa - actiuni - tranzactii

ULTIMELE PRODUSE ALE GM INVEST

Bursa de valori & RasdaqBursa de valori & Rasdaq
Bursa de valori & rasdaq
GM Invest intermediaza vanzarea/cumpararea de actiuni pe BVB & Rasdaq, servicii de consultanta pentru oferte ...