Inscrie firma »

L***********************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare L***********************************

Laboratoarele bleu&marine Bretania SPA beneficiaza de o extraordinara pozitie strategica, fiind instalate pe coastele Bretaniei, care reprezinta cel mai mare camp de alge din Europa, de un Centru integrat de Cercetare Biologica Marina si de o tehnologie de varf in domeniul micronizarii algelor si plantelor si al fabricarii mastilor de alginate (peel-off).
Oferta bleu&marine de produse naturale de impachetare si tratament este cea mai larga de pe piata, iar produsele sunt declinate in variante pentru Institute de frumusete, day SPA si Centre SPA de prestigiu.

Preocuparea actuala a laboratoarelor bleu&marine este generalizarea utilizarii produselor naturale si active in saloanele de frumusete si introducerea unei dimensiuni de relaxare si wellness, care nu numai ca asigura rezultate mult imbunatatite, dar fidelizeaza si genereaza o cifra de afaceri extrem de interesanta.

Protocoalele bleu&marine includ problematica pierderii in greutate (cura de atac & cura de intretinere), a tratamentelor anti-celulitice cu cei mai puternici activi testati,, dar si a protectiei reale impotriva imbatranirii premature (tratamente cu omega 3, omega 6 si omega 9), a tonifierii sau vitaminizarii. Ele sunt versatile, holistice, dublu orientate spre personalizarea atat de cautata de clienti (rolul esteticienei este major) si rezultat.
De-a lungul anilor, o adevarata colaborare si proximitate s-a instalat intre institutele partenere si laboratorul francez. Demonstratiile si prezentarile sunt momente cheie ale parteneriatului, continuate intotdeauna cu o disponibilitate maxima din partea specialistilor formati in Bucuresti sau Bretania.
PREZENTARE L***********************************
MEMBRU
GRATUIT
L***********************************
1 048 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
L***********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Sanatate/Frumusete » Cosmetice si echipamente profesionale

ULTIMELE PRODUSE ALE LABORATOIRE BLEU&MARINE BRETANIA SPA

Oferta firmei Laboratoire bleu&marine Bretania SPA nu contine nici un produs sau serviciu
LABORATOIRE BLEU&MARINE BRETANIA SPA ESTE INSCRISA IN