Inscrie firma »
 

Prezentare T************

Plasat la baza partiei de schi \\\"STADION\\\" satul de vacanta TraveLand, reprezinta o algere perfecta pentru petrecerea vacantelor consacrate schiului si nu numai.

Satul de vacanta Traveland asigura atmosfera ideala pentru petrecerea vacantelor dumneavoastra indiferent de sezon.

Complexul dispune de 6 vile amplasate in apropierea Centrului Olimpic Poiana Brasov si a partiei de schi Stadion, iar structura de cazare este formata din :

- 4 vile- fiecare vila este compusa din 4 camere duble - 8 locuri - dispuse pe doua nivele, doua bai, living si bucatarie stil american cu toate dotarile incluse, televizor color si 30 canale TV (inclusiv HBO), avand terasa si 2 balcoane.

- 2 apartamente - fiecare apartament - 5 locuri - este compus din 2 camere duble si o camera single dispuse pe un nivel, baie, living si bucatarie stil american cu toate dotarile incluse, televizor color si 30 canale TV (inclusiv HBO), avand terasa si balcon.

- 2 apartamente - fiecare apartament - 4 locuri - unul este compus din 2 camere duble dispuse pe un nivel, baie, living si bucatarie stil american cu toate dotarile incluse, iar celalalt la fel doar ca nu are living si bucatarie, televizor color si 30 canale TV (inclusiv HBO), avand terasa si balcon.

- O camera dubla in cadrul receptiei , cu baie , tv, frigider

Complexul TraveLand beneficiaza de o sala de de conferinta - sala VERDE - 40 LOCURI, convingandu-va de posibilitatea organizarii cu succes a unei game variate de evenimente: conferinte, simpozioane, seminarii, mese festive etc.
PREZENTARE T************
MEMBRU
GRATUIT
T************
279 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
T************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Turism/Sport/Divertisment » Cazare hotel, motel, vila, pensiuni

ULTIMELE PRODUSE ALE TRAVELAND SRL

Oferta firmei TRAVELAND SRL nu contine nici un produs sau serviciu