Inscrie firma »
 

Prezentare T*********

Rent a Car - Inchirieri auto
Transferuri Aeroport
Travellink isi propune sa devina un expert in turism si transporturi. Prin serviciile pe care le oferim (inchirieri autoturisme), dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri - turisti si parteneri de afaceri - astfel incat sa devenim un partener de incredere in calatorii de afaceri si vacante de succes.
Pentru serviciile de inchirieri masini si transferuri putem asigura, la cerere, cazare temporara, harti pentru turnee si toate informatiile necesare privind ruta aleasa. Va oferim un pachet integral de produse si servicii, raspunzand tuturor solicitarilor pentru calatorii de afaceri si vacante. Suntem cunoscuti pentru diversitatea si calitatea serviciilor pe care le oferim, precum si pentru atitudinea pozitiva fata de clienti. Referintele noastre va sunt la dispozitie, dovedind profesionalismul si calitatile necesare in activitatea pe care o desfasuram. O echipa dinamica si motivata, deschisa la cererile si sugestiile dumneavoastra, lucreaza pentru ca TRAVELLINK sa devina mai mult decat un concept: un mod cert de a asigura valoare si confort afacerii sau vacantei dumneavoastra. Nu ezitati sa ne contactati cand planuiti o vacanta de neuitat sau un eveniment important in organizatia dumneavoastra.
Ne straduim permanent sa dezvoltam serviciile noastre, intelegand ce reprezinta MOBILITATEA in afacerea si viata dumneavoastra.
PREZENTARE T*********
MEMBRU
GRATUIT
T*********
276 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
T*********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Transporturi » Inchirieri masini

ULTIMELE PRODUSE ALE TRAVELLINK

Oferta firmei Travellink nu contine nici un produs sau serviciu
TRAVELLINK ESTE INSCRISA IN