Inscrie firma »

B***********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare B***********************

S.C. BETON CONTRUCT GRUP S.R.L. - statie de betoane, constituita la inceputul anului 2007, avand ca activitate fabricarea betonului cod CAEN 2663, si-a propus realizarea celei mai moderne statii de betoane din zona Comarnic-Sinaia-Busteni-Predeal.

Statie de betoane orizontala marca ORU - IMER GRUP, model LOGIK 4/8 MB 3000/2000, cu o productivitate de 80 MC/H produce beton de cea mai buna calitate la nivelul standardelor europene.

Statia prepara atat betoane simple cat si aditivate operand in gama de temperaturi cuprinse intre +5 si +35 grade celsius avand comanda electronica asistata de calculator.

Statia dispune de autobetoniere marca IMER GRUP, model LT H(9 mc) montate pe autosasie ASTRA 8 x 6 izoterme cu sistem de etanseitate.

De asemenea statia este dotata cu autopompa marca IMER GRUP montata pe autosasiu ASTRA 6 x 4 cu debit de 90 mc / h si brat M 536 avand o inaltime de pompare de 35,6 m.

Transportul agregatelor se realizeaza cu autobasculante de mare capacitate proprii.
S.C. BETON CONSTRUCT GRUP S.R.L. executa servicii de fabricarea, transportul si pomparea betonului cu utilaje din dotare.

Controlul calitatii betonului se realizeaza in laboratorul propriu dotat dupa standardele europene in vigoare, cat si in laboratoarele COBCO Brasov, companie cu care colaboram.

Prin personalul tehnic se asigura consultanta si consiliere in domeniul lucrarilor de constructii.
PREZENTARE B***********************
MEMBRU
GRATUIT
B***********************
1 995 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
B***********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: statie betoane - betoane simple si aditivate - statie betoane valea prahovei

ULTIMELE PRODUSE ALE BETON CONSTRUCT GRUP SRL

Oferta firmei BETON CONSTRUCT GRUP SRL nu contine nici un produs sau serviciu