Inscrie firma »
 

Prezentare S******************

Camirom este o firma tanara infiintata in 10/10 /2003, avand ca principal obiect de activitate, proiectarea, realizarea si comercializarea de piese metalice pentru structuri de rezistenta din lemn.
Astfel prin intermediul compartimentului de proiectare, CAMIROM, a realizat si lansat pe piata interna, prima tehnologie autohtona de imbinare a componenetelor din lemn cu ajutorul placilor-multicui.Dupa executarea primului esantion de piese, s-au efectuat mai multe sesiuni de teste, carfe au pus in evidenta forta, rigiditatea si rezistenta imbinarilor realizate cu placile -multicui.
Ca urmare placile multicui cat si coltarele multicui, au fost agrementate, oferind astazi garantii privind rezistenta imbinarilor pe care sunt aplicate.
De asemenea CAMIROM a initiat fabricarea unei game bogate de piese si accesorii metalice, necesare pentru toate tipurile de imbinari de rezistenta din lemn.
Suntem o echipa tanara, dinamica, care si-a trasat ca obiectiv principal, eficientizarea activitatii d-stra, mai ales prin implementarea tehnologiei placilor-multicui, care aduce dupa sine o serie de economii, in ceea ce priveste cantitatea de lemn, timpul de executie si usurinta in montare.

DE CE, TREBUIE SA FOLOSITI PLACI-MULTICUI?!

-economisiti lemn de pana la 30-35%, folosind dulapi la aceeasi dimensiune de 50/150 mm, asa cum apare imaginea din sectiunea placi-multicui.

-timpul afectat montajului scade cu pana la 50%, fata de tehnologia clasica.

-muncitorii vor muncii mai rapid si eficient, datorita usurintei cu care se utilizeaza placile multicui.

-placile multicui aplicate pe imbinare nu vor crapa sau fisura componentele din lemn, datorita formei si caracteristicilor tehnice ale cuielor ce formeaza placa.

-placile aplicate rigidizeaza extrem de bine imbinarile, efectul fiind comparabil cu al unei suduri de lemn.

-robustetea placilor compacteaza intreaga constructie care se va comporta foarte bine la vanturi puternice sau cutremure.

Produsele firmei noastre au fost agreate si acceptate de firme de consructii de referinta din Romania, fiind folosite cu succes la confectionarea de sarpante si structuri de rezistenta din lemn.

Astfel produsele noastre au fost folosite de firma Contranscom -Benta din Targu-Mures, la confectionarea de sarpante cu ajutorul tehnologiei placilor multicui, in mai multe cartiere rezidentiale din zona orasului Targu-Mures si din tara.

De asemenea oferta noastra a castigat increderea si girul asociatiei proefesionale APROCOR, cu sediul in Suceava, care reuneste firme cu renume in domeniul constructiilor de case din lemn.Ca urmare din vara anului 2005, CAMIROM a devenit membru al APROCOR, urmarind si implementand standardele ridicate, necesare mai ales pentru piata occidentala.



Asteptam cu interes intrebarile si solicitarile d-stra, exprimandu-ne in acelasi timp dorinta de a identifica impreuna solutiile cele mai bune, pentru optimizarea procesului de productie sau de distributie.

Cu stima, Director Tehnic
Ing.Gheorghe Ciobanu
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
13 397 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Acoperis/Tigla

ULTIMELE PRODUSE ALE S.C. CAMIROM S.R.L.

Placi multicuiPlaci multicui
Placi multicui
S.C. CAMIROM S.R.L. MEMORIU DE PREZENTARE AL PRODUSULUI 1.PREZENTAREA PRODUSULUI Placutele multicui ...
Hartie igienicaHartie igienica
Hartie igienica
NOI, VA PUTEM PROCURA HARTIE IGIENICA DE CALITATE FOARTE BUNA,LA DIFERITE DIMENSIUNI SI PRETURI ATRACTIVE DE EN-GROS. ...
Detergent vracDetergent vrac
Detergent vrac
Va punem la dispozitie un bogat sortiment de detergenti granulati,sapunuri lichide,praf de curatat,detergent de ...