Inscrie firma »
 

Prezentare R**********

United Registrar of Systems Ltd. (URS) este un organism de certificare sisteme de management, cu sediul in Marea Britanie si birouri in 26 de tari. URS este reprezentat in Romania de ROS Systema Srl. URS este acreditata de catre UKAS (United Kingdom Accreditation Service) pentru certificari in conformitate cu standardele ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000/HACCP, ISO 27001 si OHSAS 18001.
Acreditarea organizatiei URS de catre UKAS garanteaza recunoasterea internationala a certificatelor emise in toate tarile in care URS actioneaza, inclusiv in Romania. Calificarea auditorilor proprii, independenta si impartialitatea URS sunt garantate de auditurile anuale de supraveghere efectuate de UKAS la sediile URS.
Cu peste 20.000 de certificate emise pana in prezent in toata lumea, URS este una din primele cinci cele mai mari firme de certificare din lume. Companii de prestigiu din toate industriile au ales URS ca si firma de certificare: NOKIA Networks, SIEMENS Enterprise Communications, DAEWOO Heavy Industries, NCR, YOUNG&RUBICAM, PEPSI-COLA, 3M, etc.
De ce sa alegeti URS? Iata cateva motive:
- Pentru ca noi credem in audituri cu valoare adaugata pentru clientii nostri, altfel nu au sens;
- Pentru ca emitem certificate recunoscute international la preturi egale cu cele recunoscute national;
- Pentru ca vom transforma auditurile de certificare si supraveghere in experiente placute, pline de idei de imbunatatire pentru organizatia pe care o conduceti.
PREZENTARE R**********
MEMBRU
GRATUIT
R**********
1 046 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
R**********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Audit

ULTIMELE PRODUSE ALE ROS SYSTEMA

Oferta firmei ROS SYSTEMA nu contine nici un produs sau serviciu
ROS SYSTEMA ESTE INSCRISA IN