Inscrie firma »
 

Prezentare i*********

Servicii de tiparire: carti de vizita, tipar digital
Carti de vizita cu doar 0,1 ron+ tva
Va ofera prin Inkasprint servicii de tiparire digitala, tiparire carti de vizita, afise, pliante, carti. Cu o experienta bogata in tiparirea cartilor, InkasPrint are si servicii de tiparire digitala, tipar offset si imprimare carti de vizita.
Formatele standard acceptata de catre noi sunt WORD:PDF:TIFF sau Corel Draw. Va punem la dispozitie serviciul nostru FTP pentru a ne putea trimite fisiere de marimi mari.
Clientii nostri s-au convins ca serviciile noastre de tiparire digitala, tiparire carti de vizita, flyere, mape, brosuri de prezentare sunt dintre cele mai bune din Bucuresti. Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta la nr de tel de mai sus.
Locatia noastra facila din interiorul Casei Presei Libere fac accesul catre tipografia noastra digitala destul de usoara pentru comenzi de volum mare sau mic. Intr-o lume moderna, un tipar digital va asigura cea mai buna reprezentare a imaginii dorite de dvs. pe hartie de formate si grosimi diferite.
Pentru toate lucrarile de tipografie (offset sau digital) va oferim si servicii DTP, servicii postpress precum laminare, biguire, taiere, finisare.
Lista serviciilor de tipografie include carti de vizita, pliante, agende, foi cu antet, autocolante, mape de prezentare, brosuri, cataloage, afise SRA3, legitimatii, postere, autocolante, bannere, mesh-uri, panouri, afise, tiparire carte, reviste, finisare, taiere la ghilotina, legare, capsare, biguire, brosare.
PREZENTARE i*********
MEMBRU
GRATUIT
i*********
481 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
i*********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Birotica/Papeterie » Accesorii pentru computer

ULTIMELE PRODUSE ALE INKASPRINT

Oferta firmei inkasprint nu contine nici un produs sau serviciu