Inscrie firma »

Evolution Film Production

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare Evolution Film Production

Aveti o idee in materie de film de fictiune, documentar, emisiuni de televiziune, spoturi publicitare. Poate nu e doar o idee...poate chiar mai multe!
Ideile vin si trec. E bine sa exploatam momentul aparitiei lor si sa discutam pe indelete spre a le pune in practica.
Doriti solutii si rezolvari eficiente, iar noi suntem dornici sa trecem la fapte!

Fie ca vorbim de filmari in stil documentar, de o anume schema de lumini, ori de montaj atent lucrat, Evolution Film Production poate completa echipa de creatie. Proiectele vor atinge un standard cinematografic de invidiat!
Suntem oamenii pe care puteti conta! Cu atat mai mult cu cat nu ne sperie nici ploaia, nici frigul, nici apa, nici inaltimea! Putem inota, zbura, ne putem catara...si toate astea cu aparatul de filmat! Nu suntem oameni tematori, dimpotriva!
Productia audio-video presupune o variata gama de tehnici de filmare in functie de formatele alese (de la DV, DVCAM, BETA SP, DIGIBETA pana la pelicula de 16 sau 35 mm). Poate ca detaliile tehnice vi se par obositoare, prea multe la un loc in cadrul prezentarii noastre, insa atunci cand discutam cu profesionisti, ei vor stii mai bine la ce se pot astepta si pe ce pot conta.
Cine suntem

Profesionisti, onesti fata de client si de imaginea lui. Stim ce presupune o investitie. Timpul pe care ni-l acordati este la fel de pretios atat pentru voi, cat si pentru noi. Suntem creativi si dinamici! Produsul oferit va vorbi despre noi de la sine.
Aparatura de care dispunem ne permite sa lucram in orice conditii: de la inregistrari in studio pana la filmari de reportaje, documentare, spoturi publicitare. Altfel spus, provocati-ne!

Ce dorim...
Sa muncim: sa filmam, sa montam, sa avem ocazia de a fi creativi si dinamici! Greu ne dezlipim de un lucru care ne incita si ne stimuleaza profesional!
Cand

....putem incepe? In functie de complexitatea proiectului, ne stabilim un plan de bataie si nu stam mult pe ganduri. Trecem la fapte din secunda urmatoare! De la detaliile de pregatire-preproductie, filmarea propriu-zisa (productia) pana la post-productia necesara (montaj, post-procesare sunet, finalizarea si transpunerea pe suportul dorit).
Suntem...

E.ficienti. Serviciile pe care le oferim au impact si isi ating scopul. Pentru noi, lucrul e o placere.
F.lexibili. Ne adaptam necesitatilor voastre. Numele nostru de cod: echipa receptiva!
P.rompti. Ne angajam in proiecte pe care le putem finaliza in termenele prevazute. Orice proiect e binevenit, fie ca presupune productie pe termen scurt ori indelungat.
Aducem viitorul mai aproape de prezent in domeniul productiei de film si televiziune!
PREZENTARE Evolution Film Production
LIGHT
MEMBER
Evolution Film Production
1 748 accesari
Persoana de contact: Sorin Manu
Adresa postala: str.Ceahlau, nr.22,sc1,ap.29
Localitate: BUCURESTI, Bucuresti
Telefon: click aici 0740911132
Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Agentii publicitate

ULTIMELE PRODUSE ALE EVOLUTION FILM PRODUCTION

Oferta firmei Evolution Film Production nu contine nici un produs sau serviciu
EVOLUTION FILM PRODUCTION ESTE INSCRISA IN