Inscrie firma »

A*********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare A*********************

Ars Nova Dance Company comercializeaza usi de interior gama \\\"Tisza\\\" vopsite sau cu folie laminata, la o calitate superioara, dar la un pret accessibil. Usile pe baza de material MDF corespund tuturor standardelor Europene.
Usile se execut doar la comanda, dupa necesitatile clientilor, intr-o gama larga de modele de pana la 106 de modele. sistemul de inchidere, si balamalele sunt moderne si produse in Germania, astfel fiind de cea mai buna calitate pa piata la ora actuala!
Usile glisante functioneaza pe baza sistemului de sine superioare tip K-40.
Tratarea ulterioara a suprafetei se efectueaza cu vopsea pe baza de poliuretan din doua componente, culoarea fiind aleasa de catre client, sau prin laminare cu suprafete de: artar, stejar ferrara, stejar, fag, arin, romano-cires, cires, nuc, calvados, mahon sau wenge.
Garantiile pentru calitatea superioara si prelucrarea perfecta sunt technologiile cele mai moderne de fabricatie si controlulstrict al produselor. Utilizam toate posibilitatile technologice astfel incat produsele noastre sa corespunda tuturor cerintelor de calitate si prevederilor normelor in vigoare.
PREZENTARE A*********************
MEMBRU
GRATUIT
A*********************
2 018 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
A*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Amenajari interioare

ULTIMELE PRODUSE ALE ARS NOVA DANCE COMPANY

Oferta firmei Ars Nova Dance Company nu contine nici un produs sau serviciu