Inscrie firma »

Contact International 2000 - S.R.L.

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare Contact International 2000 - S.R.L.

Contact International 2000 este o companie internationala de telecomunicatii, furnizoare de servicii de telefonie internationala si conectare la internet.Contact International 2000 este prezenta pe piata romaneasca a telecomunicatiilor incepand din 2000 si s-a dezvoltat in primul rand datorita profesionalismului, indemanarii si dinamismului echipei noastre si in al doilea rand datorita parteneriatului stabilit cu liderii mondiali in domeniu.Contact International 2000 intelege ca viata in societatea contemporana trebuie sa tina pasul cu toate schimbarile tehnologice. De aceea fiecare individ in parte, dar mai ales companiile au nevoie sa se adapteze si sa profite de puterea comunicarii. A realiza legaturi personale sau de afaceri oriunde in lume, in timp record, poate fi uneori solutia optima pentru a iesi din situatii critice.Integritatea sistemului inseamna clienti multumiti!
Contact International 2000 se numara printre putini furnizori de astfel de servicii care au legatura directa cu toate destinatiile de pe mapamond. Numerele noastre de acces pot prelua pana la 80 de apeluri simultan.Alegand Contact International 2000 ca solutie a dvs. in telecomunicatii, primiti un serviciu de inalt nivel calitativ si profesional, insotit de ceea ce este la baza: functionalitate in timp real, scalabilitate, suport tehnic in timp util si deseori in timp real, intr-un cuvant: profesionalism. Departamentul de Relatii cu Clientii si Departamentul Tehnic stau la dispozitia clientilor nostri 7 zile din 7.Combinand o calitate cat mai buna a serviciilor si tarife cat mai avantajoase, compania noastra faciliteaza buna comunicare intre persoane aflate la distante mari, in tari diferite. Noi va ajutam sa faceti inconjurul lumii in numai cateva secunde.Ne dorim ca DUMNEAVOASTRA sa fiti pe deplin multumiti de alegerea facuta si de increderea pe care ne-ati acordat-o! Ganditi-va la oferta Contact International 2000 ca la o investitie ce va garanteaza succesul Dumneavoastra in afaceri! Cu siguranta, noi asta va vom ajuta sa realizati!Succesul este o alegere, si alegerea este Contact International 2000!
Daca sunteti interesat de servicii de telefonie internationala, carduri, conectare la internet, aici este locul unde veti gasi ce vi se potriveste! Puteti alege oricare din serviciile disponibile aici la Contact International 2000.Servicii:

  1. Servicii de telefonie internationala

    • Serviciu Pre-Paid - cartele telefonice preplatite
    • Serviciu Post-Paid

  2. Servicii de conectare la internet - canal minim garantat cu trafic nelimitat, alocare dinamica
  3. Web-hosting si mail-hosting
  4. Web design
PREZENTARE Contact International 2000 - S.R.L.
LIGHT
MEMBER
Contact International 2000 - S.R.L.
13 015 accesari
Persoana de contact: Iuliana Tecsan
Adresa postala: Str. Emil Racovita, nr. 25, Sector 4
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici +40-21-460.66.00
Fax: +40-21-460.66.11
Website:

Categorie principala:
Comunicatii/Telecomunicatii » VoIP

ULTIMELE PRODUSE ALE CONTACT INTERNATIONAL 2000 - S.R.L.

Concepere pagina de webConcepere pagina de web
Concepere pagina de web
Concepere pagina de web, cu posibilitate de adaugare gratuita a noi informatii in primele trei luni. ...
Servicii de Web si Mail-hostingServicii de Web si Mail-hosting
Servicii de web si mail-hosting
Oferta noastra include 10 conturi gratuite* de e-mail. *Fiecare cont de e-mail are 10Mb. ...
Servicii de conectare la internetServicii de conectare la internet
Servicii de conectare la internet
Servicii de conectare la internet.Furnizam canal minim garantat cu trafic nelimitat, alocare dinamica, cu rata de ...
Servicii de telefonie internationalaServicii de telefonie internationala
Servicii de telefonie internationala
Servicii de telefonie internationala. Aceste tipuri de servicii se adreseaza tuturor persoanelor fizice si juridice care ...