Inscrie firma »
 

Prezentare M****************

Despre noi:

MEDIAX MANAGEMENT este o companie privata ce activeaza la nivel national in domeniul invatamantului privat, al instruirii si calificarii profesionale in cele mai solicitate domenii de pe piata locurilor de munca, oferind un spectru larg de cursuri specializate si de servicii de formare profesionala. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania, in special in judetul Prahova.
MEDIAX MANAGEMENT efectueaza cursuri de instruire, specializare, perfectionare si calificare promovand o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client si asigurand un nivel ridicat de competenta si calitate.
Experienta de aproape 16 ani in training este concretizata in portofoliul nostru de peste 16.500 de cursanti si 320 de clienti (firme private, institutii si unitati de stat) pregatiti in programele noastre, care demonstreaza profesionalismul si calitatea serviciilor noastre.
Cursurile se adreseaza si agentilor economici si se pot desfasura la sediul acestora.
Cu un colectiv ambitios si cu o mare dorinta de afirmare, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre, devenind lider de piata in judetul Prahova, cel mai renumit centru educational privat din Ploiesti.

Mai multe despre noi:

MEDIAX MANAGEMENT a fost infiintata in anul 1996, prima companie cu capital integral strain specializata in furnizarea de cursuri de instruire profesionala in sistem intensiv, de scurta durata. Domeniul principal de activitate al firmei il constituie instruirea, specializarea, perfectionarea si calificarea in cele mai solicitate domenii de pe piata locurilor de munca.
Echipa noastra este formata din instructori cu o vasta experienta in training in oferirea unor produse sau servicii de o calitate superioara, cuprinzand o gama variata de cursuri in domeniul IT, lb. straine, contabilitate, management, marketing pentru organizatii si persoane fizice. Obiectivul principal al firmei consta in oferirea de servicii complete cu un inalt grad de profesionalism in scopul satisfacerii necesitatilor clientilor.
Contactati-ne si veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri.
Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi.
Va multumim pentru increderea acordata si ca ati ales

MEDIAX MANAGEMENT
your chance for the future!Servicii si produse:

MEDIAX MANAGEMENT cel mai renumit centru educational privat din Ploiesti, lider de piata in judetul Prahova, organizeaza permanent cursuri de instruire, specializare, perfectionare si calificare:- OPERARE CALCULATOR - nivel initiere (Windows, Word, Excel, Access, Power-Point, Internet)
- AUTOCAD (2D+3D) - proiectare asistata pe calculator
- WEB-DESIGN - crearea si promovarea unui site web


- LIMBI STRAINE: ENGLEZA, GERMANA, FRANCEZA - (6 nivele)
- LIMBA ROMANA PENTRU STRAINI


- CONTABILITATE - noul sistem contabil, bilant, balanta, conturi
- SECRETARIAT - asistent manager


- INSPECTOR RESURSE UMANE - gestionarea resurselor umane / raporturi de munca
- MANAGEMENT / MARKETING - management in afaceri / marketing in vanzari
- MANAGER DE PROIECT - realizarea / implementarea proiectelor


- CURSURI DE CALIFICARE:
- OSPATAR / BUCATAR - recunoastere internationala- CURSURI CALCULATOARE-INFORMATICA, LB. STRAINE - la sediul beneficiarului - (numai pentru firme)
- CURSURI CALCULATOARE-INFORMATICA, LB. STRAINE - in regim de meditatii - (numai pentru firme)
- MICROSOFT OFFICE 2010 - nivel incepator / avansat - (numai pentru firme)
- MICROSOFT PROJECT - (numai pentru firme)
- MICROSOFT VISIO - (numai pentru firme)


Cursurile se adreseaza si agentilor economici si se pot desfasura la sediul acestora.
PREZENTARE M****************
MEMBRU
GRATUIT
M****************
1 159 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
M****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: cursuri calculatoare - cursuri limbi straine - formare profesionala

ULTIMELE PRODUSE ALE MEDIAX MANAGEMENT

Oferta firmei MEDIAX MANAGEMENT nu contine nici un produs sau serviciu