Inscrie firma »

P******************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare P******************************

Progresys este o companie infiintata in noiembrie 2007 specializata in furnizarea de suport informational tehnic de calitate afacerii dumneavoastra. Cu peste 10 ani de experienta in consultanta tehnica si de aplicare, managementul proiectelor, dezvoltare, servicii la sediul clientilor nostri, administrare baze de date si suport infrastructura, scopul nostru este acela de de a transfera flexibilitate, control, viteza de reactie, tehnologie de inalta calitate si solutii eficiente in materie de soft afacerii organizatiei dumneavoastra.

Ne adresam companiilor mici, mari si mijlocii, in cautare de consultanta profesionala si viziune IT, dornice de generarea, si implementarea de tehnologie de ultima ora pentru afacerea dvs.

Misiunea noastra este de a implementa clientilor nostri software de cea mai buna calitate si de a le furniza servicii excelente in scopul dezvoltarii naturale si controlate a afacerilor lor.

Excelenta in afaceri si avantajele competitive sunt beneficile directe pe care clientii nostri le obtin prin implicarea firmei Progresys in afacerea, proiectele si tehnologia lor.

Gandim cu pasiune si avem o tehnologie precisa, fapt pentru care solutiile noastre sunt unice si inovative. Cand spunem \"Progresys\" spunem un -complex de oportunitati-proiecte, tehnologie, metodologii si calitati umane ce ne diferentiaza de multitudinea de companii din industrie.

La Progresys spunem ca ceea ce se intampla maine in alte companii, noi implementam azi in compania dvs. iar viitorul este tangibil in cateva momente doar pentru compania pe care o conduceti.
PREZENTARE P******************************
MEMBRU
GRATUIT
P******************************
344 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
P******************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Computere/Soft/Internet » Consultanta in domeniul IT&C

ULTIMELE PRODUSE ALE PROGRESYS MANAGEMENT CONSULTING

Oferta firmei Progresys Management Consulting nu contine nici un produs sau serviciu
PROGRESYS MANAGEMENT CONSULTING ESTE INSCRISA IN