Inscrie firma »
 

Prezentare S******

Societatea Samarcu - firma romaneasca cu capital italian - a luat fiinta in anul 2002, urmand sa fie un membru al Grupului Otlav-Italia - actionarul sau majoritar.
Samarcu a fost construita dupa criterii Europene pentru a face fata exigentelor ridicate de productivitate si de calitate ale grupului, specializandu-se in zincare electrolitica cu tamburi, in vopsire cu pulberi in camp electrostatic si operatii de montaj si ambalaj. Acest fapt ne permite sa oferim un ciclu complet de prelucrare a pieselor, de la finisajele superficiale pana la ambalarea produsului finit optimizand la maxim timpii si costurile de realizare.
Fabrica moderna cu mai multe hale de productie, echipate cu tehnologii de ultima generatie occidentala.
Aceasta tehnologie, datorita folosirii de PLC si software de productie - gestiune, permite controlarea, chiar si in remote, a tuturor fazelor de lucru, asa garantand urmarirea intregului flux de productie, in special pastrarea standardului ridicat de calitate in timp.
Dovada modului nostru de operare este AUTORIZATIA INTEGRATA DE MEDIU NR. SB 02, obtinuta in anul 2004, fiind printre primele firme din Romania.
Situata in centrul Transilvaniei in orasul Ludus, Judetul Mures, Samarcu reprezinta una din firmele care sprijina dezvoltarea orasului Ludus, oferind locuri de munca pentru locuitori. Totodata Samarcu este detinatoarea Autorizatiei integrate de mediu, respectand cu strictete normele Europene de mediu, asigurand un mediu de lucru curat, ecologic si fara impact asupra mediului si a locuitorilor.
Samarcu reprezinta cu tehnologia sa un punct de referinta pentru toate firmele din domeniu care vor sa fie competitive odata cu intrarea in comunitatea Europeana.
PREZENTARE S******
MEMBRU
GRATUIT
S******
1 086 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Industrie Prelucrare/Echipamente » Galvanizare Metale

ULTIMELE PRODUSE ALE SAMARCU

Oferta firmei Samarcu nu contine nici un produs sau serviciu