Inscrie firma »
 

Prezentare S*********

Inca de la infiintare (1992), firma noastra si-a propus sa vina in ajutorul celor care isi doresc o mobila de bucatarie cu personalitate, o mobila care sa ii reprezinte.

An de an, am cautat sa ne imbunatatim oferta atat sub aspectul materialelor si accesoriilor folosite, cat si in domeniul modelelor si desingului propus clientilor nostri. Cangur este astazi prezent in cinci orase importante din Romania, unde sunt deschise sapte show-room-uri.

Capacitatea de productie a firmei depaseste la acest moment 10000 de bucatarii standard pe an. Drumul de la prima noastra bucatarie si pana la modelele de astazi a fost parcurs de o echipa care a inteles ca bucatariile Cangur trebuie sa prinda viata, trebuie sa capate personalitate pentru a fi pe placul clientilor nostri.

Manageri, tehnicieni, designeri sau personal din domeniul vanzarilor, toti suntem constienti ca numai calitatea produselor noastre este cea care ofera clientilor satisfactia alegerii corect facute, iar noua garantia dezvoltarii pe mai departe a afacerii noastre. De aceea la zece ani de la infiintare, va oferim mobila de bucatarie moderna si clasica de calitate, cu 10 ani garantie!
PREZENTARE S*********
MEMBRU
GRATUIT
S*********
323 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Industrie Prelucrare/Echipamente » Prelucrare Lemn

ULTIMELE PRODUSE ALE SEFROX SRL

Oferta firmei Sefrox srl nu contine nici un produs sau serviciu
SEFROX SRL ESTE INSCRISA IN