Inscrie firma »
 

Prezentare K***************

Colonial Design - Master Francizor K.A. International pentru Romania - Suntem cel mai important grup de decoratiuni interioare la nivel mondial si liderul european in domeniu, cu mai mult de 450 de magazine in peste 52 de tari din toata lumea.
La KA International cream si oferim o varietate de culori si texturi, impartasind cu clientii viziunile, proiectele inovatoare si directiile noastre exclusiviste. Realizam si vindem produse de design interior de calitate superioara, acordand atentie deosebita tapetului, tesaturilor (draperii si perdele), mobilei tapitate si accesoriilor precum lampile, masutele si altele. Facem toate acestea cu un singur scop: de a aduce inspiratie si de a trezi simturile tuturor celor care ne incredinteaza spatiul lor personal.
Prin reteaua de magazine KA International dorim sa cultivam fanteziile de culoare si texturi disponibile in universul colectiilor KA, oferind posibilitatea personalizarii ambientului locuintelor dupa cele mai pretentioase vise. Vizita trebuie sa inspire si ajute vizitatorii in a-si transforma casele/apartamentele in ambiente unice, care sa le defineasca personalitatea. Ne propunem sa ne convingem clientii ca avem atit vocatia si pasiunea necesara amenajarilor interioare, cit si expertiza unor servicii de exceptie.
PREZENTARE K***************
MEMBRU
GRATUIT
K***************
5 345 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
K***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Tapet/Lavabila

ULTIMELE PRODUSE ALE KA INTERNATIONAL

Mobilier tapitatMobilier tapitat
Mobilier tapitat
OPTIUNI NESFARSITE. KA ofera posibilitatea de a alege dintr-o gama de 1000 de desene si tesaturi diferite, tesaturi cu ...
Tapet Magnolia Natural LeavesTapet Magnolia Natural Leaves
Tapet magnolia natural leaves
Tapet ce face parte din Colectia Special Effects - designer Ronald REDDING; care se adauga unei game largi de modele de ...