Inscrie firma »
 

Prezentare E**************

S.C. ENERGEN S.R.L PROFIT PRIN EFICIENTA


Va intereseaza sa va mariti profitul, sa imbunatatiti imaginea companiei dumneavoastra si sa aveti o contributie insemnata in lupta impotriva schimbarilor climatice? Daca raspunsul este DA , atunci S.C. ENERGEN S.R.L. este partenerul cel mai potrivit pentru a va sprijini in rezolvarea acestor probleme.
S.C. ENERGEN S.R.L. este o companie dinamica, infiintata in anul 2004 de catre un grup de profesionisti in managementul afacerilor, care ofera cele mai noi si complete solutii si produse in domeniul reducerii consumului de energie electrica, avand astfel si o contributie importanta in reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera, responsabile de procesul de degradare climatica.
Preocupata in permanenta de identificarea, promovarea si implementarea unor solutii si tehnologii de varf, S.C. ENERGEN S.R.L. a obtinut in anul 2007 Licenta de partener in Romania al ENIGIN PLC companie din Marea Britanie cu o experienta de peste 30 de ani in domeniu care isi coordoneaza relatiile cu partenerii din lumea intreaga inclusiv din cele doua sedii aflate in Chrysler Building din New York si Petronas Tower din Malaiezia.
Beneficiind de vasta expertiza a partenerilor de la ENIGIN PLC, precum si de o calitate foarte ridicata a produselor care indeplinesc cele mai exigente standarde, fiind in conformitate cu normele europene in materie, strategia noastra de dezvoltare este axata pe extinderea activitatii de promovare, prezentare si implementare a celor mai noi solutii si produse, prin PROGRAMUL ENERGY MAPS, pentru a putea oferi partenerilor nostri posibilitatea cunoasterii si alegerii celor mai eficiente solutii.
S.C. ENERGEN S.R.L. ofera partenerilor sai produse ce acopera o gama larga de utilizari - iluminat, aer conditionat, refrigerare, actionari pe baza de motoare electrice - fabricate in Marea Britanie, Germania si S.U.A, ce pot obtine o economie de energie electrica de pana la 40%.
Inaltul grad de profesionalism al personalului companiei, precum si parteneriatul solid cu ENIGIN PLC ne situeaza printre putinele firme din Romania care pot oferi o gama completa de servicii in domeniul reducerii consumurilor de energie electrica.


Eu cred ca oamenii care lucreaza in sectorul privat, care conduc aceste companii, au si ei copii, au si ei nepoti, si ei traiesc si respira in lume, si le-ar placea ca lucrurile sa fie rezolvate eficient. Pana la urma, sectorul privat, companiile vor fi cele care vor rezolva aceasta problema. - Secretarul pe probleme de energie al SUA, Samuel Bodman
PREZENTARE E**************
MEMBRU
GRATUIT
E**************
1 794 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
E**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Electrice/Electronice » Aparate de Masura si Control

ULTIMELE PRODUSE ALE ENERGEN S.R.L.

Oferta firmei ENERGEN S.R.L. nu contine nici un produs sau serviciu