Inscrie firma »
 

Prezentare S*******************

Firma noastra importa si instaleaza sisteme de securitate, instalatii video cu circuit inchis, cu materiale de inalta tehnologie productie italiana, tara lider in productia si distributia acestui tip de instalatii, precum si acordarea service-ului atunci cand este nevoie.

Sistemele permit filmarea si inregistrarea evenimentelor infractiuni si ajuta Politia la indentificarea posibililor infractori. Permit o mai buna supraveghere a proceselor tehnologice in intreprinderi.

Firma noastra monteaza si distributie toate tipurile de sisteme antifurt, antiincendiu si protectie civila. Produsele sunt de maxima calitate, la preturi accesibile pietei din Romania. Oferim servicii de proiectare, consultanta, distributie, montaj si service.

Dupa o activitate de peste 15 ani in domeniul instalarii si intretineri infrastructurii de trasmisi audio-video si securitate in cadrul firmei italiene NEW SERVICES din San Daniele del Friuli (UD) in Italia, firma in cadrul careia am executat o arie diversa de lucrari ca: trasmisia si difuzarea programelor de televiziune TELEVERONA, Canalul 65TV, TELEVICENZA, Studi Vanna Marchi TELEBOLOGNA, Studi Vitrotti (Trieste), si numerosi alti clienti din cele mai diversificate domenii, scoli de toate categoriile, si institutii de Stat. Instalatii de monitoriyare in sali de operatie la Spitalul Civil de cardiologie din Udine; sisteme de supraveghere pentru Case Rurale si Artizanale din Tolmezzo, San Daniele del Friuli, Spilimbergo, Remanzacco, Cervignano del Friuli, Cividale; la Casinoul din Portorose si numerose discoteci din Friuli si Veneto; sisteme audio-video pentru inteprinderi metallurgie: Pittini spa (OSOPPO UD), Mercegaglia (San Giorgio di Nogaro UD); sistemi audio-video pentru intreprinderi de prelucrarea lemnului: Fantoni spa, Plaxil 1-2-3 (Gemona UD), Snaideo bucatarii (Buia di San Daniele del Friuli UD); in centrale commerciale GRANDE DISTRIBUZIONE SUPER COOP (Tarvisio UD), CEDIS (Vicenza); am reusit sa tin o relative stransa cu ARMA CARABINIERI-lor pentru instalari de micro-camere cu circuit inchis, video si audio; sisteme de gestiune video-date, si realizarea unor instrumente de masura pentru ENEL-CESI (controlul realizarii de instrumente pentru linii de inalta tensione); ITALSABI video control pentru instrumente petrochimice; caile ferate Italiane cu Grupul Galeazzi spa (video control, masurarea si investigarea structurilor aspra materialelor pe linii rotative); etc.

Din 30 martie 2005 am pus bazele firmei IMPEX & Job srl in vederea testarii cerintelor si necesarului de siguranta pe piata Romanesca.

Firma noastra a fost licentiata in domeniul instalarii si service-ului sistemelor de siguranta in 18 decembrie 2006.

De la data avizari pana in prezent s-au efectuat lucrari de video-supraveghere la: S.C. Detregenti SA (bine cunoscutul Procter & Gamble) Timosoara, S.C. Euro Holding Spa Timisoara, S.C. ELBA S.A. Timisoara, Pub BOLLYWOD Timisoara, Pestan Plast Dombravita, Hotel Adriatico Timisoara, EURO METALWORKS srl Timisoara, sistemul de supraveghere al Comunei di Giarmata, S.C. HERCULANE WATER srl sisteme de supraveghere video in magazine, SC Romhel s.r.l.,Lambda systeme s.r.l., precum si un important numar de sisteme antiefractie in case private. In santier in acest moment avem Euroccoper s.r.l. spre Sanandrei, Tratament Balnear Buzias S.A., SC Planet s.r.l.,

Ca si proiecte de viitor avem Hotel Continental, Smithfield Ferme, S.C. RO ALTO GRADIMENTO fabrica de incaltaminte din Timisoara, Coca Cola Group Spa Timisoara, Grup Imobiliar Trustee, SI & PAN panificatie Periam, ERREMME AGRO FERMA Timisoara, S.C PIETE S.A.

Fiind in Romania de putin timp, suntem siguri ca vom avea succes doar dand dovada de perfezionalism si competenta.

Sloganul nostru este - VINDEM CALITATE SI INSTALAM SIGURANTA-

Va multumin pentru increderea acordata.

Administrator
Andriola Vittorio
PREZENTARE S*******************
MEMBRU
GRATUIT
S*******************
1 652 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Sisteme de securitate si antifurt

ULTIMELE PRODUSE ALE S.C. IMPEX & JOB SRL

Oferta firmei S.C. IMPEX & JOB SRL nu contine nici un produs sau serviciu
S.C. IMPEX & JOB SRL ESTE INSCRISA IN