Inscrie firma »
 

Prezentare S******************

Societatea CARALUX PROD S.R.L., societate francezo-romana, este unica in Europa de Est care produce firme luminoase si iluminat interior si exterior in sistemul francez pirex-cristal.
Domeniile de utilizare sunt dintre cele mai variate, incepand cu firmele foarte mici si ajungand la marile firme publicitare existente in toate marile metropole europene.
Firmele luminoase cu descarcare in gaz ofera o mare flexibilitate a montajului, ce poate urmari cele mai sofisticate linii arhitectonice, o vizibilitate, ca urmare a puternicei luminiscente, ce poate cuprinde o arie de pana la 5-10 km in conditii normale.
Ca o noutate pe piata romaneasca, firma noastra va propune un sistem nou de iluminat in interior si in special al scafelor (contururi speciale, intrari cu copertina, etc.) iluminate initial cu tuburi de neon-LFA de 20 sau 40 W, care aduc mari probleme in timp, cu fiabilitate redusa, intreruperi de lumina, palpairi, etc.
Prin instalarea sistemului cu tub PIREX cu diametrul de 23-24mm, se poate realiza cordonul de lumina alba continuu, fara a aparea conuri de umbra, la care se adauga bineinteles toate celelalte avantaje enumerate. Deci, fiabilitate si performanta maxima.
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
1 064 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Electrice/Electronice » Firme Luminoase si Electronice

ULTIMELE PRODUSE ALE SC CARALUX PROD SRL

Oferta firmei SC CARALUX PROD SRL nu contine nici un produs sau serviciu