Inscrie firma »
 

Prezentare T****************

PRODUCTIE DE CONFECTII TEXTILE, ECHIPAMENTE DE LUCRU /PROTECTIA MUNCII SI IN SISTEM LOHN.
Datorita unei conduceri si organizari responsabile calitatea produselor executate de firma noastra a crescut neintrerupt, ceea ce a facut sa avem o cifra de afaceri in anul 2007 de 600.000. EURO rezultata din licitatii castigate pe piata interna si contracte ( lohn ) pentru piata comunitatii europene.
De asemenea suntem avizati si detinem certificatele necesare pentru a produce si comercializa echipamente de protectie si de lucru necesare pentru echiparea muncitorilor care lucreza in zone cu potential exploziv si perimetre cu activitati termo-nucleare.
Detinem certificatele ISO 9001 si IQNET, privind implementarea calitatii
in productie, eliberate de S.R.A.C. si certificate de conformitate care sunt valabile si acceptate in comunitatea europeana (CE).
Suntem recunoscuti pentru seriozitatea abordarii contractelor, prin respectarea termenelor si indeplinirea standardelor de calitate.
Dotarea tehnica , profesionalismul conducerii si angajatilor a dus in timp la asimilarea unei game largi de produse incepand cu pantaloni de dama si barbati, fuste, echipament sportiv (treninguri), jachete de toamna pentru copii si femei, pana la echipamente si articole militare pentru unele tari ce sunt membre NATO cum ar
fi :combinezoane ,veste antiglont, saci de compresie, pantaloni pentru militarii
ce isi desfasoara activitatea in desert etc. De asemenea experienta acumulata pana acum ne face sa avem disponibilitatea de a ne complecta dotarea tehnica, pentru a putea produce si alte articole necesare desfasurarii de activitati in domenii
speciale.
Apreciati fiind de partenerii din strainatate, din anul 2001 firma TERA PROD COM s.r.l. deruleaza contracte in sistem lohn cu parteneri din ANGLIA, IRLANDA, FRANTA, DANEMARCA avand ca obiect producerea de confectii destinate magazinelor si echipament de protectie destinat fortelor N.A.T.O.(ROYAL AIR FORCE).
Pe piata interna firma noastra a derulat si deruleaza contracte de furnizare de echipament fortelor militare ale Ministerului Apararii Nationale, Ministerului de Interne , echipamente de protectie si lucru pentru Compania Nationala de Gaze ( DISTRIGAZ ) precum si echipament de interventie pentru angajatii firmelor de paza si protectie.
Datorita celor enumerate mai sus, oricind supuse verificarii, putem spune
ca reprezentam un ridicat standard de calitate in domeniul productiei de confectii textile din ROMANIA, clasati fiind pe locul 12 in tara( 2006 ) intre firmele cu acelasi domeniu de activitate.
PREZENTARE T****************
MEMBRU
GRATUIT
T****************
3 017 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
T****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Confectii textile lohn echipamente de lucru si - Echipamente pentru agentii firmelor de paza - echipamente de iarna vara

ULTIMELE PRODUSE ALE TERA PROD COM SRL

Oferta firmei TERA PROD COM SRL nu contine nici un produs sau serviciu