Inscrie firma »

SC SOLARTEC ENERGYSYSTEMS SRL

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare SC SOLARTEC ENERGYSYSTEMS SRL

CALDURA, LUMINA, COMFORT... , nevoi esentiale fara de care o viata este de neinchipuit. Obiectivul nostru este eficientizarea sistemului energetic in jurul acestor nevoi cu ajutorul naturii. Energiile neconventionale sau regenerabile sunt energiile viitorului care ne ajuta sa atingem acest obiectiv, sigur si cu costuri minime in exploatare. Ele ne ajuta sa fim independenti fata de cresterile in pret al energiilor conventionale, sa fim independenti fata de furnizorii clasici, sa fim independenti fata de evenimente geopolitice care afecteaza sistemul energetic conventional tot mai des.

Forta apei si al vantului au fost singurele forme de energie utilizate in urma cu cateva secole. Aceste forte au furnizat energia necesara pentru functionarea morilor, Cristoph Columb a descoperit America in 1492 propulsat in exclusivitate de vant. Astazi, dupa mai mult de 500 ani, intr-o perioada in care incepem sa simtim efectele poluarii ne reorientam si redescoperim ceea ce parea uitat de generatiile anterioare. Viata in armonie cu natura, sa folosim resursele ei fara sa o distrugem pentru un mediu mai curat si o viata mai sanatoasa.

Solartec Solarsystems srl ofera solutii pentru atingerea acestui scop folosind tehnologie de ultima ora pusa la dispozitie de parteneri cu renume international care dispun de experienta necesara si de tehnica pentru implementarea unui sistem energetic eficientizat.

Va invitam sa studiati informatiile generale oferite pe acest web site si sa ne contactati pentru a discuta solutii individuale. Va dorim in continuare o viata sanatoasa!
PREZENTARE SC SOLARTEC ENERGYSYSTEMS SRL
LIGHT
MEMBER
SC SOLARTEC ENERGYSYSTEMS SRL
5 436 accesari
Persoana de contact: Roland Müller
Adresa postala: Botizului 10
Localitate: Satu Mare, Satu Mare
Telefon: click aici 0723 482774
Website:

Activitate firma: incalzire in pardoseala - pompe de caldura - panouri solare

ULTIMELE PRODUSE ALE SC SOLARTEC ENERGYSYSTEMS SRL

Oferta firmei SC SOLARTEC ENERGYSYSTEMS SRL nu contine nici un produs sau serviciu