Inscrie firma »

S***********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S***********************

Inchirieri Utilaje de Constructii


Societatea noastra va pune la dispozitie o gama variata de utilaje de constructii si o echipa de profesionisti care acorda consultanta in utilizarea si incadrarea utilajelor in parametrii fiecarei lucrari (timp, energie utilizata, costuri, resurse implicate).


Profresionalismul de care dam dovada se bazeaza pe seriozitatea in relatiile cu clienti, calificarea si experienta personalului in executia oricarui tip de lucrari.


Fiecare angajat este instruit si motivat pentru a lucra in conformitate cu metodele stabilite si a-si imbunatatii permanent cunostintele, abilitatile si rezultatele activitatilor.


Indiferent daca aveti nevoie de echipament pentru o saptamana sau o luna noi avem posibilitatea de a concepe un plan de inchiriere potrivit necesitatilor dumneavoastra.


Vanzari Autovehicule


Firma noastra importa si comercializeaza pentru piata romaneasca o gama variata de autoturisme, autoutilitare si camioane din Statele Uniunii Europene la preturi fara concurenta, cu posibilitatea achizitionarii in sistem bayback cat si in leasing.
PREZENTARE S***********************
MEMBRU
GRATUIT
S***********************
1 529 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Utilaje pentru Constructii

ULTIMELE PRODUSE ALE SC CAR FOR YOU IMPEX SRL

Oferta firmei SC CAR FOR YOU IMPEX SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC CAR FOR YOU IMPEX SRL ESTE INSCRISA IN