Inscrie firma »
 

Prezentare C*******************

Insula Corfu , Zakyntos, Creta , Thassos, Halkidiki, Paralia Katerini, Nei Pori sunt cateva din destinatiile pe care Christian Tour, considerat cel mai mare tour-operator pe Grecia , le opereaza in sistem charter pentru anul 2008 cu plecari directe din aproape toate orasele tarii ( autocar ) si plecari din Timisoara, Cluj si Bucuresti pentru zborurile charter de avion.

Turcia si Croatia sunt alte doua destinatii promovate in acest an de Christian Tour .

De ce vacanta visata costa mai putin cu Christian Tour?
1. Pentru ca avem propria flota de autocare
Unul dintre secretele preturilor pe care vi le oferim este ca va vom duce la destinatia dorita cu propria noastra flota de autocare. Acest lucru inseamna ca, eliminand un intermediar, si anume firma transportatoare, ne permitem sa iti oferim tarife mai scazute.

2. Pentru ca pentru ofertele de avion utilizam aeronave in sistem charter
Ca sa iti ofere pachete turistice de calitate la un pret convenabil, Christian Tour opereaza zboruri charter. In acest mod, beneficiezi de reduceri semnificative ale tarifelor de transport aerian.

3. Pentru ca obtinem discount-uri de cantitate
Pentru a satisface solicitarile celor aproximativ 20.000 de turisti care aleg anual CHRISTIAN TOUR, rezervam un numar mare de vile, de hoteluri si de locuri pentru avion, pentru care depunem garantii. Astfel obtinem discount-uri de cantitate de la furnizori, ceea ce se traduce in tarife mai mici pentru tine.

4. Pentru ca iti platesti vacanta asa cum vrei tu
In momentul rezervarii se achita un avans de 30%. Diferenta o poti plati in oricate rate doresti tu, cu pana la 14 zile inaintea plecarii.

5. Pentru ca beneficiezi de reduceri
Avem discount-uri pentru grupurile organizate si pentru cei care rezerva din timp. Fa-ne o vizita ca sa iti putem da toate detaliile!
Christian Tour s-a gandit la tine
Vacante pentru toate gusturile si pentru orice buzunar
Stim prea bine ca ofertele de calitate merg bine cu tarifele accesibile. Navigheaza prin site si vei gasi sugestii atractive, indiferent de nevoile pe care le ai, de preferinte sau de buget. Pentru a te putea orienta mai bine, vei gasi in dreptul fiecarui pachet de servicii unul dintre cele 4 simboluri: economic, turistic, confort si deluxe. Ai de unde alege!

Cazare atent selectionata
Locatia si calitatea serviciilor joaca un rol esential in procesul de selectie al unitatilor de cazare. Pentru ca sa fim siguri ca se ridica la inaltimea standardelor tale, vizitam personal si verificam toate locatiile pe care vi le punem la dispozitie. Dorinta noastra este sa oferim cele mai bune cazari pentru toate cele 4 categorii de pachete turistice cu care lucram (economic, turistic, confort si deluxe).

Transport de top
Cu noi vei calatori in cele mai noi si moderne autocare din industria turistica, toate clasificate la minimum 3* si echipate cu sistem audio-video, aer conditionat si scaune rabatabile. Ca sa iti faci o idee mai exacta, in parcul nostru auto se gasesc autocare Setra si Mercedes, toate fabricate dupa 2004. Daca vei alege avionul, trebuie sa sti ca zborurile in sistem charter se efectueaza cu aeronave Boeing 737-400. La bordul avionului vei putea sa-ti petreci timpul ascultand muzica, vizionand filme sau rasfoind diverse publicatii. Iti promitem ca te vei bucura de tot confortul si vei savura din plin calatoria.

Plecari garantate
Gata cu grijile legate de schimbarea planurilor de vacanta! Christian Tour iti garanteaza plecarile pe fiecare sejur inclus in acest catalog, indiferent de numarul celor care se vor inscrie.

Ghizi specializati si insotitori de grup cu experienta
Toti ghizii si insotitorii nostri de grup sunt atent selectati si bine pregatiti. Astfel, poti conta pe faptul ca ca vei avea un profesionist alaturi, care te va ajuta cu orice ar putea sa apara pe durata calatoriei. Cu Christian Tour vei avea la dispozitie si ghizii locali, care iti vor oferi asistenta si informatii pe tot parcursul sejurului.

Sistemul de rezervari online
Sistemul nostru computerizat administreaza rezervarile din intrega tara. Astfel iti garantam confirmarea rapida a rezervarii indiferent de orasul din care ne contactezi. Vei putea economisi bani si timp: nu va mai trebui sa incingi telefonul cautandu-ne, pentru ca toate informatiile necesare vei putea sa le gasesti aici. Acceseaza cu incredere www.christiantour.ro.

Pentru a afla numerele noastre de telefon si adresele de e-mail, intra in sectiunea contact a site-ului.
Partenerii Christian Tour
Christian Tour a dezvoltat parteneriate cu agentii de turism din toate orasele tarii. Astfel, programele noastre iti sunt accesibile la toate agentiile de turism cu care colaboram. In concluzie, ca sa pleci in vacanta mult visata nu e obligatoriu sa vii la unul dintre sediile noastre. Poti sa faci rezervarea direct la o agentie partenera Christian Tour din orasul tau.
PREZENTARE C*******************
MEMBRU
GRATUIT
C*******************
1 960 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
C*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Turism/Sport/Divertisment » Calatorii cu Avionul

ULTIMELE PRODUSE ALE CHRISTIAN76 TOUR SRL

Oferta firmei CHRISTIAN76 TOUR SRL nu contine nici un produs sau serviciu